Servicii de design, programare și marketing

Pentru orice IMM, start-up în curs de lansare, afacere de familie sau companie multinațională cu vechime de sute de ani. Dar mai ales, pentru oameni.

baldwin ecommerce agency - Magento webshops custom development design marketing

O parte dintre clienții noștri

- Să ne facem înțeleși: doar o parte. În realitate avem mult mai mulți clienți fericiți -

Ce spun clienții noștri

marketing bureau gent

A fost dificil să alegem o agenție care să ne ofere sfaturi și expertiză pe partea de SEO, tracking și development. Am urmat o recomandare, să încercăm Baldwin. Au livrat exact ceea ce căutam, iar afacerea noastră crește mulțumită lor.

Josh Sandford, DingGo

Wizmo testimonial for the Baldwin Agency

Să fii nou pe o piață nu a fost niciodată ușor. Din fericire pentru noi, i-am avut alături pe cei de la Baldwin de la bun început. Sunt o echipă tânără, foarte implicată în orice fac și deschisă în ascultarea nevoilor clientului.

Cosmina Mușeat, Wizmo

Weba testimonial for the Baldwin Agency

În jungla lumii digitale, plină de șerpi și prădători periculoși la fiecare colț, Baldwin este ghidul ideal pentru a vă arăta calea cea bună. Rămâne totuși o junglă, dar va fi mult mai sigură cu un partener priceput alături.

Stefaan Couvreur, Weba

Rosette La Vedette testimonial

Ceea ce Baldwin a construit e mult mai mult decât un simplu magazin online. Au creat un design care simt că se potrivește cu povestea brandului meu. Colaborarea cu ei m-a ajutat să devin un reper în industria în care activez.

Wendy Rosseel, Rosette la Vedette

Farmaceutische webshop ontwikkeling belgie

Baldwin a fost forța din spatele dezvoltării Medipim, cea mai completă bază de date pentru profesioniștii din industria farma. Sunt orientați spre viitor și mereu alături de inovații. Sunt un partener pe care te poți baza, care face cu adevărat diferența.

Eric Van Nueten, Febelco