Cultura organizațională Baldwin se bazează pe motivele pentru care alegem să facem ceea ce facem în fiecare zi. Au trecut ani buni de când e-commerce a început să modeleze viitorul. Atunci când o persoană caută sau dorește să cumpere un produs, cu siguranță primul loc în care merge este mediul online, și nu magazinul fizic. Unele companii sunt conștiente de aceste schimbări radicale în comportamentul consumatorilor. Și totuși, multe dintre ele nu sunt.

Pe termen lung, ne propunem să ajutăm afacerile de dimensiuni mici și medii să crească, inspirând constant echipe să se depășească și să aspire către excelență.

Având în vedere posibilitățile actuale de a face comerț, nu a fost niciodată mai ușor să-ți vinzi produsele sau serviciile. În același timp, nu a fost niciodată mai dificil să faci asta. De aceea, putem fi cu adevărat de folos unui brand doar dacă suntem cu adevărat sinceri și spunem adevărul despre toate provocările industriei online. Iar ei pot supraviețui în piață doar dacă le oferim acele soluții reale, care vor schimba complet modul în care fac business.

Obiectivul nostru este să facem comerțul electronic accesibil pentru proprietarii de afaceri de dimensiuni mici și mijlocii, pentru afaceri de familie, start-up-uri și chiar companii cu istorie de sute de ani.

Este de datoria noastră să ne asigurăm că aceștia sunt la curent cu schimbările care au loc în industriile lor și că sunt conștienți de toate posibilitățile oferite de avansurile tehnologice. Mai apoi, le punem la dispoziție resursele noastre, pentru a le ajuta să fie în trend cu cele mai noi

Ca să putem face asta, avem nevoie de o echipă de oameni isteți, iscusiți și îndrăzneți.

 

 

Oferta noastră, pe scurt

Baldwin agency gent

+25 zile de concediu

Asigurare privată de sănătate

Baldwin werkuren

Ținem la work-life balance

Baldwin agency gent loonpakket

Pachet de beneficii atractiv

Baldwin agency gent internationale webshop e-commerce

95% clienți internaționali

Baldwin gent personeel

Cafea și băuturi răcoritoare

Avem propriul colț Bookster

Baldwin gent leuk e-commerce bureau

Gustări (încercăm) cât mai sănătoase

Baldwin gent werkgever

Fructe proaspete

e-commerce ontwikkeling

Dezvoltăm skill-uri noi

webbureau kantoor gent

Grădinărim împreună

hip kantoor gent

Teambuilding-uri și alte activități