Acest portofoliu descrie două proiecte de webshop care se derulează din același backend de Magento 2
De ce poate fi necesar acest lucru? Citiți cum este posibil și care sunt beneficiile mai jos. 😉

A Suivre este un boutique de modă ce înglobează mărci diferite, multiple locații fizice și un singur magazin online.
Collectors Club este un brand de design personalizat care oferă o garderobă completă, într-un stil rafinat.
Ambele companii sunt fondate de Nele și Veerle Van Doorslaer.

Acum putem afla în detaliu secretele acestor 2 websites create în Magento 2.
asuivre.be
collectorsclub.cc

Design

asuivre magento2 fashion webshop designPentru a obține designul potrivit pentru aceste două brand-uri am convenit să ținem un brainstorming împreună cu clientul pentru a înțelege cât mai bine ceea ce-și dorește. A trebuit să facem o diferență clară între webshop-ul A Suivre și brand-ul de îmbrăcăminte Collectors Club.

Deși ambele pornesc de la magazinul de bază Magento 2, ne-am asigurat că magazinele au un aspect diferit și un aer aparte. Cu toate că arăta diferit, ele reflectă stilul lui Nele și Veerle, respectând totodată cu atenție, experiența utilizatorului în timpul navigării online.

Lookbook

collectorsclub Magento2 fashion webshop designAmbele, A Suivre și Collectors Club folosesc un Lookbook plugin în care puteți previzualiza cu atenție colecțiile.

Poți vedea rapid elementele diferite ce completează look-ul propus, dimensiunile disponibile, opțiunile de culoare și multe altele.

Totodată, poți comanda cu ușurință întreaga ținută din pagina respectivă. Mult mai util și foarte ușor de „pus la punct” online, atunci când nu doriți să petreceți ore întregi în căutarea articolelor vestimentare care s-ar combina într-o nouă ținută elegantă.

Tehnic


Ambele magazine online sunt construite pe aceeași bază Magento 2. Așadar, ambele websites rulează pe același backend.
Făcând acest lucru posibil, proprietarii brandului A Suivre și Collectors Club vor putea foarte ușor să:

  • Controleze ambele websites dintr-o interfață
  • Adăuge rapid noi pagini web
  • Urmărească ușor comenzile
  • Modifice informațiile despre produs
  • Modifice textele oricăror pagini
  • Actualizeze detaliile magazinelor
  • Creeze lookbooks

Toate acestea se pot face pentru două magazine web dintr-o singură platformă de backoffice.

Magazinul Magento 2 este nucleul afacerii lor online și suntem mândri să le oferim o soluție care este cu adevărat convenabilă pentru întreaga echipă.

Baza de date a produsului de bază și software-ul POS este Softtouch. Am conectat baza de date Softtouch la Magento 2 pentru a avea informații despre produs, imagini și sincronizare stoc între mai multe magazine offline și webshop.
Acum este posibil, de asemenea, pentru unul dintre magazinele fizice să verifice stocul general din diferite magazine și depozite. Iar clienții pot rezerva un produs prin magazinul online atunci când acesta nu este disponibil în magazinul pe care îl vizitează fizic.

Contactează-ne și spune-ne totul despre planurile tale în ceea ce privește magazinul online iar noi te vom ajuta să creezi un shop.

Crezi că vom face echipă bună pentru proiectul tău? Noi suntem convinși!

Suntem ochi și urechi când vine vorba de nevoile tale, mereu la curent cu toate noile tendințe și cu un pas înaintea competiției. Cu noi, proiectul tău va avansa oricât de mult dorești. Spune-ne ce ți-ai propus și te vom ajuta să-ți pui planul în practică – de la A la Z!

Cere o ofertă