În 1963, Louis a început o afacere pentru repararea camioanelor și de-a lungul anilor s-a specializat pe mașinile diesel. În 2009, când compania a fost preluată de Alain Duwe, direcția de comunicare și de business s-a schimbat. Noua strategie implica investiții pentru a asigura livrarea de produse și servicii calitativ superioare.

Webshop: www.addieselcenter.be

 

Proiectul

Pentru prima oară în Belgia, AD Diesel Center dorea o prezență online, unde putea să comercializeze atât injectoare cât și pompe diesel, de la brand-uri precum Bosch, Delphi și Denso, cu livrare gratuită.

Provocarea Baldwin a fost să creeze un shop online care să prezinte toată gama de produse într-un mod cât mai prietenos, astfel încât chiar și cel mai tehnic produs să fie înțeles atât de clienți cât și de oamenii din domeniu.

 

 

Crezi că vom face echipă bună pentru proiectul tău? Noi suntem convinși!

Suntem ochi și urechi când vine vorba de nevoile tale, mereu la curent cu toate noile tendințe și cu un pas înaintea competiției. Cu noi, proiectul tău va avansa oricât de mult dorești. Spune-ne ce ți-ai propus și te vom ajuta să-ți pui planul în practică – de la A la Z!

Cere o ofertă