Adem in Adem uit este o aventură prin meditație pentru copii. Puteți experimenta aventura cu ajutorul cărții, audiobook-ului și atelierelor. Prima carte pentru copii pregătită de „Adem in Adem uit” a fost lansată și poartă un nume distractiv – „Călătorie prin pământ”. În timpul unei explorări aventuroase prin straturile pământului, copiii află mai multe despre puterea lor interioară. Cartea este susținută de ilustrații frumoase care vă vor stârni fantezia. Muzica potrivită și înregistrarea audio a cărții sunt disponibile pe site-ul web pentru a asigura că cititorii au o experiență magică completă.

Adem in Adem uit - meditatieve kinderboeken

Design potrivit fanteziei ce va urma

Cărțile pentru copii de la „Adem in Adem uit” vor elibera gândirea creativă ceea ce echipa noastră de design a dorit să reflecte în întregul website. Am ales să folosim desenele din carte în cadrul designului, diferitele personaje te duc într-o aventură în întreg parcursul site-ului.

 

Întregul proiect a fost o experiență unică.

Magazine disponibile

Cărțile sunt disponibile într-un grup select de librării. Pentru clientul nostru, a fost important să poată adăuga cu ușurință librăriile noi în lista de pe website. Vizitatorii pot căuta rapid punctele de vânzare din cartierul lor cu harta interactivă sau prin lista din partea de jos a paginii.

Workshops

Puteți solicita mai multe informații despre atelierele „Adem in Adem uit” printr-un formular de contact. Toate formularele de contact sunt conectate cu contul Mailchimp al clientului. Atelierele pot fi organizate prin biblioteci, centre culturale, școli, festivaluri, evenimente și pentru inițiative private.

Marketing

„Adem in Adem uit” este un concept nou. Echipa noastră de marketing a lucrat la o strategie pentru a ține cont de publicitatea online și offline. Publicitatea pe Facebook va fi folosită pentru a crea conștientizare înainte și în timpul evenimentelor în care vor fi prezenți autorii.

Împreună cu „Adem in Adem uit” am pornit într-o călătorie meditativă care ne-a inspirat să construim site-ul. Toate echipele noastre au fost provocate în acest proiect. De la primele schițe de design la un magazin web cu un plan puternic de marketing – a fost o experiență plăcută pentru întreaga echipă Baldwin.

Crezi că vom face echipă bună pentru proiectul tău? Noi suntem convinși!

Suntem ochi și urechi când vine vorba de nevoile tale, mereu la curent cu toate noile tendințe și cu un pas înaintea competiției. Cu noi, proiectul tău va avansa oricât de mult dorești. Spune-ne ce ți-ai propus și te vom ajuta să-ți pui planul în practică – de la A la Z!

Cere o ofertă