Entusia este un start-up din Antwerp, dedicat femeilor mature ce prezintă probleme de incontinență urinară. Soluția lor: lenjerie sexy, pentru o viață lipsită de griji.

Webshop: www.entusia.be

Hans Versmissen, fondatorul Entusia, a descoperit produsul în Canada și a decis să-l comercializeze și în Belgia. Având ideea și numele, a apelat la noi pentru a-l ajuta cu magazinul online.

Logo și identitate de brand

Logo-ul Entusia a fost creat de către echipa Baldwin în etapa de planificare a identității de brand. Dintre toate propunerile pe care le-am livrat, Hans a ales o variantă care să redea tehnologia triplu-strat pe care produsele lui o dețin.

Hosting și soluții logistice

Implicarea noastră nu s-a limitat doar la dezvoltarea strategiei digitale și a brandului, ci și a magazinului online. Având ca dovadă experiența pe care o avem, Hans a mers pe recomandările noastre în privința alegerii furnizorului de hosting, procesatorului de plăți și chiar a fotografilor.

Design și dezvoltare

Acest proiect a fost o provocare nu numai pentru Hans, ci și pentru noi. Entusia este al doilea proiect Magento 2 pe care l-am construit, platforma fiind lansată de puțin timp.

Materiale promoționale

Pentru promovarea brandului și a produselor, echipa Entusia a luat legătura cu medici și urologi, cărora le-au prezentat produsul. Pliantele, materiale promoționale, cărțile de vizită și broșurile, toate au fost realizate de graficienii Baldwin.

Crezi că vom face echipă bună pentru proiectul tău? Noi suntem convinși!

Suntem ochi și urechi când vine vorba de nevoile tale, mereu la curent cu toate noile tendințe și cu un pas înaintea competiției. Cu noi, proiectul tău va avansa oricât de mult dorești. Spune-ne ce ți-ai propus și te vom ajuta să-ți pui planul în practică – de la A la Z!

Cere o ofertă