Farewell Services este un business australian care a conștientizat că organizarea unei înmormântări este dificilă, mai ales atunci când apar nenumărate aspecte de planificat. Cu toții știm că există un timp pentru toate: pentru a jeli, pentru a ne lua rămas bun de la cei dragi și pentru a organiza înmormântarea.

Acesta este motivul care i-a determinat pe cei de la Farewell Services să creeze un website, astfel încât clienții să facă cât mai frumoasă amintirea celor dragi și să economisească timp prețios deopotrivă.

Website: www.farewellservices.com.au

 

Colaborarea noastră cu acest client a fost împărțită în două faze: înainte de lansarea site-ului – cercetare, documentare, configurare de conturi și, după ce acesta a fost lansat – marketing digital.

Principala noastră provocare a fost să colaborăm cu o terță parte, reprezentată de echipa de development. Datorită profesionalismului și dedicării de care au dat dovadă, planificarea minuțioasă a muncii noastre s-a tranfsormat într-un proces de lucru simplu, ce a decurs natural.

Pregătirea site-ului pentru lansare

Am lucrat la pregătirea site-ului pentru lansare prin planificarea structurii URL-urilor, a fișierelor robots.txt și a sitemapului, dar și a unui keywords research. Am făcut o listă cu toate evenimentele de care urma să avem nevoie în Google Analytics, pe care le-am transpus într-un checklist pentru echipa de development.

Utilizare și urmărire

Echipa noastră de digital advertising adoră implementarea instrumentelor de marketing. Ești curios de ce? Pentru că le permite să măsoare conversiile și, totodată, le oferă o perspectivă asupra modului în care vizitatorii folosesc site-ul. Astfel, au implementat și configurat Google Analytics, Google Search Console, Bing Webmaster Tools și Google Tag Manager.

Analytics și Webmaster Tools sunt apreciate pentru insight-urile pe care le oferă despre vizitatori, trafic, profile demografice, comportament, starea generală a site-ului, statusurile de indexare și nu numai. Google Tag Manager ne este de folos în urmărirea evenimentelor din website, fără a mai necesita intervenții din partea unei echipe de development.

Crezi că vom face echipă bună pentru proiectul tău? Noi suntem convinși!

Suntem ochi și urechi când vine vorba de nevoile tale, mereu la curent cu toate noile tendințe și cu un pas înaintea competiției. Cu noi, proiectul tău va avansa oricât de mult dorești. Spune-ne ce ți-ai propus și te vom ajuta să-ți pui planul în practică – de la A la Z!

Cere o ofertă