Fashionteam este un magazin online de fashion cu 5 brand-uri: Gibsy, Viruss, Rufus, Inconnue și Victory. Fiecare are o audiență puțin diferită, însă toate împărtășesc pasiunea pentru produse de calitate.

Webshop: www.fashionteam.be

Fashionteam webshop - Baldwin

Design

Povestea, pe scurt: 5 brand-uri puternice se reunesc sub umbrela unui singur webshop online. Așadar pentru echipa noastră de design provocarea a fost să creeze un design curat, funcțional, care să redea atât branding-ul Fashionteam, cât și stilurile individuale ale celorlalte brand-uri.

Funcționalități

Cele 5 magazine fizice și-au creat un renume de-a lungul timpului, așadar proprietarul a decis ca prezența online să nu aibă drept scop doar comerțul electronic, ci să și stimuleze vânzările din magazinele fizice.

Am implementat așadar posibilitatea de rezervare a unui produs în magazin: clienții folosesc interfața online pentru a rezerva un produs pe care ulterior îl pot proba în magazin. Mai mult decât atât, pe pagina fiecărui produs, există un ghid de măsurători, pentru a-și ajuta vizitatorii să aleagă mărimea corespunzătoare.

Echipa noastră a implementat și o secțiune de shop by look, prin care utilizatorii pot găsi inspirația în alegerea unor ținute complete.

Integrare XLent pentru managementul stocurilor

Pentru managementul stocurilor din magazinele fizice, Fashionteam lucrează cu sistemul ERP „XLent”. Pentru ca sistemul să funcționeze și online, am implementat o soluție custom ce sincronizează peste 6.000 de produse existente în baza de date XLent cu interfața de administrare Magento. Acum, managerul de e-commerce poate actualiza în orice moment produsele pe care le dorește active online.

Training e-commerce

Magazinul online Fashionteam este condus de o echipă nouă și dedicată pentru mentenanță. Am fost încântați să împărtășim cu ei experiența noastră, în cadrul unui modul intensiv de training pe e-commerce prin intermediul căruia i-am învățat despre SEO, fotografie și managementul magazinului.

Crezi că vom face echipă bună pentru proiectul tău? Noi suntem convinși!

Suntem ochi și urechi când vine vorba de nevoile tale, mereu la curent cu toate noile tendințe și cu un pas înaintea competiției. Cu noi, proiectul tău va avansa oricât de mult dorești. Spune-ne ce ți-ai propus și te vom ajuta să-ți pui planul în practică – de la A la Z!

Cere o ofertă