Hercull construiește unități industriale din materiale robuste și de înaltă calitate. Fiecare antreprenor are libertatea de a proiecta spațiul într-un loc de muncă confortabil.
Ei și-au dorit un design nou pentru site-ul lor, așa că îi ajutăm să creeze o imagine solidă care să reflecte exact ceea ce creează prin experiență.

Development


Datorită planificării atente până la cele mai mici detalii, munca a mers fără probleme, deoarece am colaborat împreună cu ușurință. Site-ul este WordPress, integrat cu tot ceea ce Hercull necesita.
Totul a început să prindă formă după ce echipa front-end a programat șabloanele și site-ul a prins contur.

SEO & Analytics set-up

Fiind o echipă orientată spre analiza de date, livrăm ceea ce credem a fi cel mai important lucru din punct de vedere al marketingului la lansarea fiecărui magazin; Funcționalități SEO și SEA. Ne asigurăm că fiecare pagină este indexată, datele furnizate sunt corecte, personalizăm evenimente și 301 redirects. Desigur, lista continuă, dar nu lansăm niciun site web înainte să treacă prin ochii fiecărei echipe.

Go-live

După ce ne vom asigura că lista de verificare pre-live este finalizată, împreună cu Hercull vom dezvolta o strategie de marketing în care echipa va ține cont de publicitatea online și offline. Suntem încântați să îi ajutăm în continuare și să creăm o imagine de brand unică pentru un astfel de proiect aflat deja în centrul atenției.

Crezi că vom face echipă bună pentru proiectul tău? Noi suntem convinși!

Suntem ochi și urechi când vine vorba de nevoile tale, mereu la curent cu toate noile tendințe și cu un pas înaintea competiției. Cu noi, proiectul tău va avansa oricât de mult dorești. Spune-ne ce ți-ai propus și te vom ajuta să-ți pui planul în practică – de la A la Z!

Cere o ofertă