Julian Sport reprezintă un magazin care se specializează în satisfacerea pasionaților de sport de toate nivelurile. Cu o gamă largă de produse și o pasiune pentru promovarea unui stil de viață activ, Julian Sport își propune să ofere clienților săi articole sportive și echipamente de înaltă calitate.

De la sportivii profesioniști până la cei care se antrenează în timpul liber, compania oferă o gamă extinsă de echipamente sportive, specializându-se în echipament pentru fotbal. Indiferent dacă ai nevoie de pantofi de performanță ridicată, echipamente sportive durabile sau îmbrăcăminte sport casual, Julian Sport satisface cerințele.

Magazin online: www.juliansport.com

Explorarea nevoilor clientului

Colaborarea noastră a început cu evaluarea a ceea ce trebuie făcut. Julian Sport avea nevoie de un webshop ușor de utilizat, care să permită clienților să navigheze cu ușurință prin catalogul lor divers de produse și să facă achiziții informate.

Cu angajamentul de a oferi servicii excelente clienților, Julian Sport se străduiește să îmbunătățească experiența sportivă prin livrarea de produse superioare care se potrivesc nevoilor și preferințelor specifice ale clienților. Prin urmare, ei au dorit ca site-ul lor web să fie construit pe o platformă cu un viitor sigur și să utilizeze funcționalitățile care îi pot ajuta să atingă acest obiectiv.

Planificarea în avans

În timpul fazei de wireframing, am creat un plan detaliat pentru webshop. Acest ghid vizual ne ajută să evaluăm și să îmbunătățim elementele cheie pentru a avea un impact semnificativ. Accentul nostru se pune pe un design prietenos pentru utilizatori pentru a spori succesul magazinului online. Am pus accentul pe o navigare ușoară și un proces de achiziție simplificat, pentru a oferi o experiență fluidă utilizatorilor pe toate dispozitivele. Odată finalizat prototipul, am testat și am rafinat designurile pentru a depăși așteptările. Ulterior, mock-up-urile noastre interactive au oferit o previzualizare a potențialului magazinului online înainte de a începe să scriem cod.

Dezvoltarea webshopului

Prin documentarea tuturor funcționalităților și planificarea meticuloasă în avans, am reușit să răspundem punctului critic al clientului: construirea magazinului online cât mai rapid posibil. Magazinul online juliansport.com este dezvoltat în Magento 2.4.5, iar întreaga interfață este construită cu tema Hyvä. Mixul dintre Magento 2 și tema Hyvä permite afacerilor să creeze site-uri de comerț electronic atrăgătoare din punct de vedere vizual, performante și scalabile, oferind o experiență superioară de cumpărături clienților și flexibilitate și oportunități de creștere pentru afacere.

Crezi că vom face echipă bună pentru proiectul tău? Noi suntem convinși!

Suntem ochi și urechi când vine vorba de nevoile tale, mereu la curent cu toate noile tendințe și cu un pas înaintea competiției. Cu noi, proiectul tău va avansa oricât de mult dorești. Spune-ne ce ți-ai propus și te vom ajuta să-ți pui planul în practică – de la A la Z!

Cere o ofertă