Lietaert este o brutărie locală ambițioasă, cu un magazin delicios în Kuurne, Belgia. Pentru a gestiona cu ușurință comenzile și pentru a crește ca afacere, Lietaert a decis că este timpul pentru un magazin web.

Magazin online: patisserielietaert.be

New food webshop for bakery Lietaert

 

Lietaert a discutat împreună cu Baldwin despre visele și planurile echipei de brutari. Brutarul a vrut ca noul magazin online să fie un suport pentru succesul deja câștigat prin magazinul său de panificație offline și un loc în care clienții săi obișnuiți și noi să își poată comanda produsele delicioase. Clienții ar trebui să poată alege o dată de ridicare a comenzii din magazin fără a fi nevoie să aștepte o secundă.

Echipa Baldwin a fost încântată să ajute acest vis să devină o realitate.

Am început proiectul cu o cercetare de piață pentru a defini cele mai importante aspecte despre ceea ce are nevoie un magazin de produse alimentare: imagini realiste, o navigare ușoară și conținut transparent despre ingrediente și alergeni.

Design and Development

Echipa de design a fost provocată să transpună conceptul și povestea brutăriei vechi de peste douăzeci de ani într-un magazin online proaspăt și delicios. Datorită culorilor brandului și binecunoscutului chip prietenos al brutarului, site-ul web ar trebui să fie recunoscut ușor de către clienții săi obișnuiți. În același timp, magazinul online ar trebui să fie fresh și intuitiv, iar fluxul de cumpărături rapid și ușor.

După finalizarea designului, dezvoltarea magazinului web ar putea începe în cea mai recentă versiune a Magento 2. Echipa de dezvoltare web a instalat modulul Baldwin Store pickup pentru Magento 2, care permite clienților să aleagă o dată și o locație la checkout pentru preluarea comenzilor.
Datorită extensiei de navigație în straturi îmbunătățite pentru Magento 2, navigarea prin noul magazin web al Lietaert este confortabilă și ușoară: filtrele simplifică găsirea produselor, adresele URL generate sunt optimizate SEO iar meniul este complet optimizat pentru o experiență mobile.
Integrarea POS Lightspeed cu Magento a ajutat așa încât catalogul online să fie sincronizat cu sistemul de înregistrare a caselor de marcat.

SEO and Marketing

Echipa noastră de marketing a creat conținut relevant din punct de vedere SEO pentru webshop. Echipa s-a asigurat că numele și dimensiunile imaginilor cât și viteza paginilor sunt, de asemenea, optimizate complet.
Odată ce webshop-ul este live, echipa de marketing s-a asigurat că fiecare pagină este indexată corespunzător de către motoarele de căutare și că toate datele colectate sunt corecte datorită modulului SEO Baldwin pentru Magento 2.

Noul webshop a fost un succes, imediat ce a fost lansat! Clienții obișnuiți au fost mulțumiți de noile opțiuni de ridicare și de catalogul de produse clar. Magazinul web a atras și clienți noi, datorită publicității Google și Facebook, cât și căutării organice.

Design Showcase

Lietaert bakery webshop design showcase

Crezi că vom face echipă bună pentru proiectul tău? Noi suntem convinși!

Suntem ochi și urechi când vine vorba de nevoile tale, mereu la curent cu toate noile tendințe și cu un pas înaintea competiției. Cu noi, proiectul tău va avansa oricât de mult dorești. Spune-ne ce ți-ai propus și te vom ajuta să-ți pui planul în practică – de la A la Z!

Cere o ofertă