Imaginați-vă că, atunci când faceți cumpărături la Luxury Outlet, cumpărați de fapt piese de la branduri de lux și buticuri cunoscute internațional. Ei lucrează cu cei mai buni din industria modei ceea ce au făcut brandul vizibil și accesibil. Luxury Outlet a colaborat cu echipa Baldwin pentru a creea magazinul web Magento 2 și pentru a continua să fie un jucător important în industria modei și să ofere o experiență online excelentă tuturor clienților și partenerilor lor.

Ce va aduce valoare webshop-urilor Magento 2 în 2020? Orientare către shopping pe mobile, automatizări și chat-uri!
Citiți aici de ce ar trebui să faceți upgrade de la Magento 1 la Magento 2.

Design & Development

Nu am optat doar pentru o migrare, ci și pentru o reconstrucție a structurii cu o experiență de utilizator îmbunătățită. Categoriile sunt clare și bine organizate, ușor de navigat în paginile de produse, cu informații utile și o secțiune „produs aferent”. Puteți alege produsul în funcție de dimensiune și culoare și să folosiți ghidul de dimensiuni acolo unde este necesar, deoarece totul este integrat, astfel încât să aveți o experiență excelentă în timp ce faceți cumpărăturile.
Dezvoltatorii Baldwin sunt specializați în crearea de funcții personalizate în Magento. Dezvoltatorii au creat, de asemenea, un meniu de filtrare avansat care permite vizitatorilor magazinului web să acceseze totul și să filtreze produsele mai ușor.

SEO and tracking

Pentru a ne putea baza pe date exacte, întotdeauna configurăm Google Analytics, Google Tag Manager, Webmaster Tool of Bing și Google Search Console. Reușim să urmărim funcțiile de comerț electronic îmbunătățite și acțiuni specifice ale utilizatorilor, cum ar fi afișările produsului, clicurile pe produs, adăugăm la lista dorințelor, adăugăm/eliminăm din coș, procesul de checkout, tranzacțiile, rambursările, etc.

Go-live

Înainte de a lansa site-ul, magazinul web a fost subiect de teste și verificări de calitate și abia atunci când ambele echipe au fost convinse în totalitate că webshopul este pregătit să devină un hit, a fost lansat.

Crezi că vom face echipă bună pentru proiectul tău? Noi suntem convinși!

Suntem ochi și urechi când vine vorba de nevoile tale, mereu la curent cu toate noile tendințe și cu un pas înaintea competiției. Cu noi, proiectul tău va avansa oricât de mult dorești. Spune-ne ce ți-ai propus și te vom ajuta să-ți pui planul în practică – de la A la Z!

Cere o ofertă