OnnoCollection.be comercializează lumânări parfumate, difuzoare, produse pentru îngrijirea corpului și parfumuri. Portofoliul lor se concentrează pe crearea unei experiențe senzoriale imersive prin produse elaborate cu meticulozitate. De la arome relaxante până la parfumuri revigorante, aceste lumânări sunt concepute pentru a îmbunătăți atmosfera și a crea o atmosferă relaxantă în diverse medii. Asortimentul include o varietate de arome, fiecare prezentată în ambalaje estetic plăcute.

Am elaborat cu meticulozitate pentru OnnoCollection un webshop elegant care surprinde cu ușurință esența lumânărilor lor parfumate. Combinând un design elegant și o interfață prietenoasă pentru utilizatori, site-ul servește ca un paradis virtual pentru pasionații de lumânări. Imaginile captivante și navigarea intuitivă îi atrag pe vizitatori într-o lume a plăcerii senzoriale. Din momentul în care intri pe site, ești întâmpinat de o simfonie de culori și texturi, care reflectă gama diversificată de arome pe care o oferă OnnoCollection.

Paginile de produs cu atenție selecționate oferă informații detaliate despre profilul unic de parfum al fiecărei lumânări, în timp ce procesul simplificat de finalizare a comenzii asigură o experiență de cumpărături fără probleme. Designul site-ului nu numai că prezintă frumusețea lumânărilor OnnoCollection, ci reflectă și angajamentul mărcii față de rafinament și calitate.

În crearea unei experiențe de cumpărături online diverse și captivante, magazinul online diferite storeviews. Acestea sunt adaptate pentru a răspunde nevoilor specifice ale fiecărui market. Prin recunoașterea preferințelor unice, nuanțelor culturale și obiceiurilor de cumpărături din diferite regiuni, site-ul se asigură că vizitatorii din diferite țări simt o conexiune imediată.

Mulțumită acestor storeviews, site-ul prezintă produse în moduri care rezonează cu sensibilitățile țărilor specifice, utilizând limbaj localizat, monedă etc. Această abordare nu doar simplifică procesul de cumpărături pentru clienții internaționali, ci și evidențiază angajamentul de a oferi o experiență personalizată.

În efortul de a optimiza performanța online, implicarea noastră în proiect s-a extins la crearea și configurarea conturilor Google Analytics 4 (GA4) și Google Tag Manager (GTM). Acest demers ne permite să adunăm informații cu privire la comportamentul utilizatorilor, interacțiuni și preferințe pe întregul site. Prin implementarea GA4, am asigurat colectarea de metrici de date avansate, permițând înțelegerea mai cuprinzătoare a călătoriei utilizatorului.

Această abordare unitară conferă administratorilor site-ului date în timp real, furnizând insight-uri valoroase care informează decizii strategice. Competența noastră în configurările de GA4 și GTM nu doar dotează magazinul online al clientului nostru cu instrumentele necesare pentru a-și rafina prezența online, dar și evidențiază dedicația noastră pentru maximizarea potențialului de tracking.

Crezi că vom face echipă bună pentru proiectul tău? Noi suntem convinși!

Suntem ochi și urechi când vine vorba de nevoile tale, mereu la curent cu toate noile tendințe și cu un pas înaintea competiției. Cu noi, proiectul tău va avansa oricât de mult dorești. Spune-ne ce ți-ai propus și te vom ajuta să-ți pui planul în practică – de la A la Z!

Cere o ofertă