Puterea vizibilității nu poate fi subestimată. Aceasta atrage atenția consumatorului și este esențială pentru maximizarea vânzărilor. Anumiți antreprenori din Belgia au înțeles acest lucru în urmă cu ceva vreme, când au decis să creeze Moonfox. Prin intermediul acestui brand, ei dezvoltă și comercializează ambalaje, materiale promoționale și cutii din carton, într-un mod ecologic și responsabil: prin utlizarea energiei verzi, a lămpilor UV cu leduri eco și prin reciclarea rezidurilor.

Webshop: moonfox.be

Development

Moonfox este un business de familie ce se concentrează pe producerea de materiale promoționale pentru afacerile de pe piața din Belgia. Obiective? De a atrage noi clienți și de a le permite să își creeze și să își comande materiale personalizate online, printr-un portal automatizat. Câștigul clienților este că evită procesul clasic de cerere a unei oferte, livrarea fișierelor necesare și așteptarea unei aprobări finale de achiziție, pentru ca în final să se obțină producerea efectivă a comenzii.

Provocarea a fost aceea de a construi o platformă care să dispună de toate funcționalitățile necesare, îmbinate cu o interfață simplă, responsive și intuitivă.

Echipa noastră de programatori care dezvoltă soluții custom a creat produsele în back office, funcționalitatea CMS, catalogul de produse, fluxul de plăți, administrarea comenzilor de admin și cerințele SEO. Toate produsele pot fi acum editate și previzualizate în 3D, astfel încât atât clienții tehnici cât și cei non-tehnici să poată fi deserviți.

Moonfox oferă 3 tipuri distincte de produse:

  • POS / POP (point of sales/point of purchase) displays: sunt acele display-uri promoționale folosite în supermarket pentru a promova și a expune produsele;
  • Fair displays: afișajele și standurile comerciale mai mari, care pot fi folosite la târguri ca înlocuitori pentru soluții comerciale mult mai costisitoare din lemn sau din alte materiale;
  • Ambalaje de produs: ce afișează brandingul clientului;

Tracking și utilizare

Echipa de marketing a pregătit pentru programatori un SEO checklist, în care a documentat corespunzător implementările necesare. Google Analytics, Google Tag Manager și Bing & Google Webmaster Tools sunt instrumentele pe care noi le implementăm încă de la începutul lansării unui proiect. Ne place să ne bazăm pe date exacte, aspect extrem de important atât pentru echipa de marketing, cât și pentru deținătorii de business. Ne-am asigurat că trackingul este corect implementat și Moonfox este pregătit să facă valuri în industria de publicitate.

Lansarea site-ului

Pentru a termina configurarea conturilor, este imperativ ca proiectul să fie live. Timp de câteva zile, magazinul online s-a aflat în “soft-live”. Ce înseamnă acest lucru? Nu l-am promovat și nu am adus trafic până când nu ne-am asigurat că totul funcționează perfect. Am pregătit campaniile publicitare și le-am programat în funcție de prioritățile și bugetul aprobate de client.

Crezi că vom face echipă bună pentru proiectul tău? Noi suntem convinși!

Suntem ochi și urechi când vine vorba de nevoile tale, mereu la curent cu toate noile tendințe și cu un pas înaintea competiției. Cu noi, proiectul tău va avansa oricât de mult dorești. Spune-ne ce ți-ai propus și te vom ajuta să-ți pui planul în practică – de la A la Z!

Cere o ofertă