Nobila Casa este un lanț de magazine Home & Deco din România. Comercializează produse de decor într-o gamă variată de estetici și dimensiuni, permițând clienților să creeze locuințe unice, adaptate stilului lor de viață și să profite pe deplin de ocaziile speciale. Dispune de 15 magazine fizice, situate în 13 orașe diferite. În urmă cu câțiva ani și-au început prezența în mediul online, iar din 2018 a început colaborarea noastră.

Website: www.nobilacasa.ro

 

Audit și sugestii de îmbunătățire

Colaborarea noastră a început printr-o procedură clasică de preluare de cont: am cerut acces la toate instrumentele de marketing, am informat clientul cu privire la proceduri și modalitatea de lucru. Stabilirea primelor detalii a fost urmată de un audit al performanței, generale a site-ului – audit SEO, keyword research pentru SEO & SEA și audit pentru campaniile existente de Google AdWords.

Planificarea campaniilor

Planificarea taskurilor pentru Nobila Casa a decurs foarte natural. Auditurile au fost urmate de planificarea campaniilor și, ulterior, de realizarea unui plan pentru buget, pe care l-am adaptat în funcție de preferințele și resursele clientului.

Configurările tool-urilor de marketing

Înainte de a începe să lucrăm pentru client, am verificat și am îmbunătățit implementarea tuturor instrumentelor de marketing: Google Analytics, Google Search Console și Google Tag Manager. Ne-am asigurat că ele sunt implementate corespunzător, iar informațiile pe care le utilizăm în planificarea eforturilor noastre de marketing sunt corecte.

Google Analytics și Google Search Console sunt primele instrumente pe care le verificăm, deoarece oferă informații prețioase despre utilizatori, trafic, starea generală de sănătate a site-ului, starea indexărilor și nu numai.

Totodată, ne place să lucrăm cu Google Tag Manager, deoarece ne ajută să implementăm evenimente de tracking. Beneficii? Responsabilitatea trece din atribuția echipei de development în cea a echipei de marketing, ceea ce înseamnă economie de timp și reducerea costurilor.

Google AdWords și Facebook Ads

Din moment ce bugetul a fost aprobat, structura campaniilor a fost planificată, iar researchul pentru cuvinte cheie a fost realizat, am putut să începem la crearea propriu zisă a campaniilor pentru Nobila Casa. Dar pentru început, am verificat și îmbunătățit feed-urile necesare pentru campaniile dinamice de remarketing din Google și Facebook.

Principalele canale utilizate pentru publicitate sunt Google AdWords și Facebook, urmate de activități de marketing și PR susținute de echipa Nobila Casa.

Crezi că vom face echipă bună pentru proiectul tău? Noi suntem convinși!

Suntem ochi și urechi când vine vorba de nevoile tale, mereu la curent cu toate noile tendințe și cu un pas înaintea competiției. Cu noi, proiectul tău va avansa oricât de mult dorești. Spune-ne ce ți-ai propus și te vom ajuta să-ți pui planul în practică – de la A la Z!

Cere o ofertă