Futureproofed este un business care crede în mobilier, accesorii de masă și produse de lifestyle sustenabile. Produsele comercializate prin intermediul webshopului sunt fabricate din materiale prietenoase cu mediul înconjurător și care dispun de o durată de viață îndelungată, grație calității și a designului simplist, care nu se demodează.

Webshop: futureproofedshop.be

Portfolio: Futureproofed shop

Noua versiune Magento a adus îmbunătățiri fundamentale în ceea ce privește tehnologia, modularitatea și performanța. Migrarea shopului de pe Magento 1 pe Magento 2 a fost o mișcare cât se poate de naturală, deoarece businessul Futureproofed este focusat pe creșterea afacerii și oferirea unei experiențe de utilizare calitativă pentru utilizator.

Un magazin mai rapid, mai bun, mai puternic, mai sigur

Noul webshop Futureproofed se încarcă mai repede, designul său receptiv îmbunătățește experiența utilizatorului, iar tabloul de bord este mai ușor de utilizat ca oricând. Procesul de checkout este mai rapid și oferă multe funcții interesante pentru administratorii webshopului. Acum, Futureproof poate folosi personalizarea la un alt nivel: up-sell, cross-sell, cupoane bazate pe comportamentul utilizatorilor, acestea sunt câteva caracteristici care le permit să-și pună în practică eforturile de marketing. Mai mult, algoritmii îmbunătățiți fac parolele mai puternice la eventualele atacuri.

Un layout curat

Structura noului magazin web este curată și simplă. Designul se concentrează pe unele aspecte care contează cel mai mult atunci când vine vorba de comerțul electronic: produse și fotografie. Produsele pot fi filtrate după categorie, preț, tip de produs, designer, culoare și dimensiuni. Utilizatorii pot cumpăra, adăuga în wishlist sau pot solicita o ofertă personalizată. Perfect potrivit atât pentru desktop, cât și pentru mobil, designul este intuitiv, având în vedere punctul de intrare al vizitatorului.

Module integrate

Pentru Futureproofed, am integrat o parte din modulele proprii, cum sunt Socializer, Login, Blog, FAQ & Product Labels, dar și diverse module externe, cum ar fi Amasty Layered Navigation sau PDF Fooman. Și cel mai important, am instalat noul nostru modul de SEO, care permite utilizarea funcționalităților de enhanced e-commerce tracking la un alt nivel, dar și configurarea corectă și rapidă a instrumentelor de marketing, pentru a îmbunătăți calitatea datelor colectate.

Tracking și configurări

Departamentul nostru de marketing creează strategii bazate pe date exacte. Să vorbești în numere la Baldwin este un must. Google Analytics, Google Tag Manager, Search Console și Bing Webmaster Tools au fost implementate și configurate corespunzător în webshop. Am implementat evenimente, precum: add to cart, add to wishlist, coș de cumpărături vizitat, formular de contact trimis, înscriere la newsletter, pagina de plată vizitată, comadă plasată, căutare în site etc.

Mulțumită modulului nostru de SEO, webshopul dispune acum de noi funcționalități ce permit obținerea unui poziții bune în motoarele de căutare. Mulțumită implmentării corecte a funcționalităților de SEO & SEA, un client fericit pregătit să își crească și o echipă de development gata să asiste, suntem sigur că Futureproof este gata să facă furori în industria în care activează.

Crezi că vom face echipă bună pentru proiectul tău? Noi suntem convinși!

Suntem ochi și urechi când vine vorba de nevoile tale, mereu la curent cu toate noile tendințe și cu un pas înaintea competiției. Cu noi, proiectul tău va avansa oricât de mult dorești. Spune-ne ce ți-ai propus și te vom ajuta să-ți pui planul în practică – de la A la Z!

Cere o ofertă