School Supply este un business ce vinde o gamă variată de rechizite. Clientul ne-a oferit un task important: acela de a crea un webshop cu un design curat, accesibil pentru toate audiențele de interes: școli, profesori, instituții și utilizatori privați. School Supply își dorește să faciliteze achizițiile de grup pentru gama de produse școlare.

Webshop: www.schoolsupply.be

Clientul vinde o gamă variată de produse școlare specifice: articole pentru cursuri de lucru manual, TIC și STEM, manuale și cărți, birotică, echipamente pentru clasă și componente audiovizuale. Școlile au posibilitatea de a gestiona cu ușurință listele și de a plasa comenzi, ba chiar pot permite părinților să consulte lista și să plătească direct.

Dezvoltare

O întâlnire cu clientul ne-a furnizat informațiile necesare pentru a începe planificarea proiectului. Am stabilit cerințele și funcționalitățile care vor fi implementate pe site. Echipa noastră de designeri a lucrat la wireframes și a adaptat designul pe baza feedback-ului clientului.

Dezvoltatorii noștri au integrat webshop-ul cu soluția ERP, managementul informațiilor despre produse, furnizorii de plăți online, furnizorul de transport și sistemul de management al depozitelor externe. Au dezvoltat catalogul de produse, creditele și fluxul de plăți. De asemenea, au integrat Campaign Monitor și au creat e-mailurile tranzacționale.

Management logistic

Reprezentanții școlilor și profesorii au capacitatea de a crea și de a distribui rapid listele de produse necesare pentru școală cu studenții/elevii. În acest fel, ei pot comanda produse online la prețuri speciale de grup, reducând astfel cheltuielile financiare suplimentare pentru școală. Totodată, orice consumator poate să comande produsele online oferite de școală ca pe orice alt webshop.

School Supply își comercializează acum produsele prin intermediul unei aplicații web PHP personalizate, creată de Baldwin. Aceasta permite:

  • livrarea tuturor mărfurilor în vrac, la școală
  • livrarea anuală a pachetelor, în funcție de direcție sau subiect, la școală
  • livrarea pachetelor către elev, la școală
  • livrarea pachetelor către elev, la domiciliu

Liste de shopping ce facilitează procesul de achiziție

Agenții School Supply se întâlnesc frecvent cu persoana responsabilă din fiecare școală pentru a se asigura că listele de cumpărături create sunt corecte și actualizate. Dacă este necesar, se introduc produse noi pe listă, astfel încât părinții/elevii să poate comanda tot ce este necesar printr-o singură comandă. Astfel, clienții pot face cumpărături simplu și eficient, fără a mai fi necesar să consulte multiple surse.

Ce spun clienții despre School Supply:

“Odată cu achiziția de grup, toți studenții noștri dispun imediat de tipul corect de dispozitiv la un preț atractiv. Comanda se face simplu și livrarea este punctuală. Contul este ușor de gestionat de către școală. Pentru că avem o imagine de ansamblu a comenzilor în orice moment, putem atrage atenția studenților care au uitat să plaseze  comanda la timp. “- Scheppersinstituut Deurne, Belgia.

Crezi că vom face echipă bună pentru proiectul tău? Noi suntem convinși!

Suntem ochi și urechi când vine vorba de nevoile tale, mereu la curent cu toate noile tendințe și cu un pas înaintea competiției. Cu noi, proiectul tău va avansa oricât de mult dorești. Spune-ne ce ți-ai propus și te vom ajuta să-ți pui planul în practică – de la A la Z!

Cere o ofertă