Pasiune pentru produsele de cofetărie, servicii de Customer Service ireproșabile și atenția asupra detaliilor, acestea sunt ingredientele pentru succesul Surprice. În webshop-ul acestora, fanii înghețatei, a torturilor și a deserturilor, pot găsi ceva pe gustul lor, în orice moment al anului.

Webshop: www.surprice.be

Proiectul Surprice

Clienții care plasează comenzi online înainte de fiecare zi de miercuri, pot ridica produsul 3 zile mai târziu, din cel mai apropiat punct de distribuție Surprice.

Noul webshop pune accentul pe caracterul artizan al produselor comercializate. Provocarea echipei de design Baldwin a fost să permită fotografiilor să vorbească de la sine, astfel încat vizitatorii magazinului online aproape să simtă gustul produselor – ceea ce am și reușit.

Mai mult, noul design este 100% responsive, astfel încât clienții pot comanda cu ușurința și de pe tabletă sau telefon.Image Portofoliu_Surprice_2Marketing online, design și dezvoltarea magazinului online, acestea sunt serviciile pe care le-am oferit acestui brand. Surprice a fost creat în Magento 2, această versiune a CMS-ului oferind nenumărate funcționalități utile pentru un webshop.

Image illus_2

Crezi că vom face echipă bună pentru proiectul tău? Noi suntem convinși!

Suntem ochi și urechi când vine vorba de nevoile tale, mereu la curent cu toate noile tendințe și cu un pas înaintea competiției. Cu noi, proiectul tău va avansa oricât de mult dorești. Spune-ne ce ți-ai propus și te vom ajuta să-ți pui planul în practică – de la A la Z!

Cere o ofertă