Verwarmingsketelshop.be este mai mult decât un magazin online. Este sursa pentru tot ce ține de încălzirea centralizată. Poți comanda centrale noi sau poți angaja un expert pentru repararea sau mentenanța celei pe care o ai deja. Această funcționalitate a necesitat multă dezvoltare custom. A fost, într-adevăr, o provocare interesantă pentru noi.

Webshop: www.Verwarmingsketelshop.be

verwarmingsketelshop.be - Baldwin

Ghid interactiv pentru alegerea unității

Alegerea unei centrale potrivite, fără să ai prea multe cunoștințe în domeniu, nu este neapărat cel mai ușor lucru. Pentru a veni în ajutorul clienților Verwarmingsketelshop, echipa nostră a implementat un ghid interactiv. Astfel, vizitatorii pot vedea ce sistem de încălzire este potrivit pentru ei dacă răspund la 8 întrebări precum „Cât de mare este suprafața pe care doriți să o încălziți?” sau „Câți oameni locuiesc în imobil?”.

După înregistrarea acestor răspunsuri, sistemul potrivește răspunsurile cu atributele de produs setate în Magento, iar utilizatorului îi vor fi afișate o recomandare principală alături de două recomandări alternative.

Reparații și mentenanță

Pe lângă instalarea centralelor, Verwarmingsketelshop pune la dispoziția vizitatorilor magazinului și contractarea de servicii de mentenanță și reparații, fie pentru o singură intervenție, fie în baza unui abonament. Intervenția poate fi planificată și plătită online, iar pentru abonamente, clienții pot contacta compania direct.

Persoanele care vizitează magazinul în timpul orelor de program pot de asemenea să comunice cu un expert prin intermediul modulului de chat instalat. Aceste funcționalități au fost îmbinate cu un design eficient, în care fiecare pagină în parte îndeplinește un scop precis.

Strategia de conținut

O dată cu lansarea noului magazin și crearea strategiei digitale, Verwarmingsketelshop a dorit să atragă și clienți care au mai puține cunoștințe tehnice. Pentru a atinge acest scop, echipa noastră a implementat nu numai ghidul interactiv și modulul de chat, ci și o secțiune extensivă de conținut educativ, cu informații ce sunt de folos chiar și celui mai novice consumator. Datorită calității informațiilor oferite, această secțiune servește și îmbunătățirii SEO. Website-ul a fost dezvoltat în Magento 2.

Crezi că vom face echipă bună pentru proiectul tău? Noi suntem convinși!

Suntem ochi și urechi când vine vorba de nevoile tale, mereu la curent cu toate noile tendințe și cu un pas înaintea competiției. Cu noi, proiectul tău va avansa oricât de mult dorești. Spune-ne ce ți-ai propus și te vom ajuta să-ți pui planul în practică – de la A la Z!

Cere o ofertă