Wizmo este unul dintre clienții noștri al cărui obiect de activitate nu este piața de e-commerce, ci piața de imobiliare din România. Te intrebi poate “atunci de ce lucrăm împreună”? Răspunsul este simplu: pentru că au avut nevoie de un plan de marketing pe măsura site-ului lansat.

Website: www.wizmo.ro

Image portfolio_wizmo_1

Provocarea Baldwin a fost extinderea platformei în aceea ce privește conținutul (SEO) și promovare, alături de stabilirea direcției strategice de dezvoltare a acesteia.

Strategie digitală

Totul a început cu un studiu de piață, pe baza căruia am identificat provocările și oportunitățile pe care le vom întâmpina cu acest client. Urmând concluziile, am propus direcția pentru dezvoltarea brandului și încotro să fie direcționat bugetul de promovare.

Partea de strategie a serviciilor noastre s-a încheiat cu planul de comunicare și promovare.

Promovare

După un audit preliminar am selectat canalele de promovare și bugetul aferent, am trecut la implementare. Astfel, rețeaua Google AdWords este principalul canal de promovare a brandului, urmat de eforturi susținute de activități de PR, colaborări cu bloggeri, presa și evenimente.

Image webshop

Crezi că vom face echipă bună pentru proiectul tău? Noi suntem convinși!

Te gândești să începi un proiect nou? Sau poate vrei să-l îmbunătățești pe cel actual? Suntem ochi și urechi când vine vorba de nevoile tale, mereu la curent cu toate noile tendințe și cu un pas înaintea competiției. Cu noi, proiectul tău online va avansa oricât de mult dorești. Spune-ne ce ți-ai propus și te vom ajuta să-ți pui planul în practică – de la A la Z!

Cere o ofertă