Web Design Cartoon Illustrations

Design web

Încântă-ți clienții cu o experiență captivantă și fără cusur.

Echipa noastră de experți în design armonizează nevoile produsului/serviciului tău cu obiceiurile clienților, cu scopul de a crea un site atrăgător și intuitiv. Excelăm în construirea designului de brand de la zero sau în transpunerea elementelor existente în experiențe online captivante.

Dă putere prezenței tale digitale cu design UX/UI. Expertiza noastră asigură experiențe digitale captivante, care te conectează direct cu clienții tăi.

Medipim website internationalisation

Wireframing

În faza de realizare a wireframe-ului, cream meticulos schița site-ului sau magazinului tău online, care servește ca ghid vizual pentru a contura structura acestuia. Acest proces crucial ne permite să evaluăm cu atenție și să punem în evidență elementele esențiale, asigurându-ne că primesc atenția pe care o merită, pentru un impact maxim.

UI / UX

Sporește succesul magazinului tău online dincolo de aspectele estetice. La bază,  prioritizăm ușurința în utilizare, facilitând navigarea fără probleme și achizițiile fără efort pentru vizitatorii tăi. Echipa noastră de design creează cu meticulozitate întreaga experiență a utilizatorului, asigurând o călătorie fără probleme pe diferite dispozitive.

Prototyping

Experimentează puterea prototipurilor, un proces transformator care ne permite să testăm, evaluăm și să rafinăm design-urile până când depășesc așteptările. Prin intermediul machetelor interactive, cream experiențe ale site-ului sau magazinului tău online, oferind o privire asupra întregului potențial înainte ca un singur rând de cod să fie scris.

Brand design

Dăm viață identității proiectului tău prin logo-uri și elemente de branding create cu meticulozitate. Echipa noastră transpune fără efort brandingul tău existent pe web, asigurând o prezență online unitară și de impact.

Poți aduce promovarea magazinului tău online la un alt nivel prin colaborarea cu Baldwin: designerii noștri  împreună cu echipa de marketing creează imagini captivante pentru campanii care se aliniază cu brandul tău. De la bannerele de pe pagina principală și vizualurile pentru reclame până la șabloanele pentru newsletterele, acoperim fiecare aspect. În plus, proiectăm o gamă de materiale tipărite esențiale, cum ar fi cărți de vizită, broșuri și ambalaje, pentru a-ți îmbunătăți prezența offline.

Credem în necesitatea și în puterea mesajului tipărit. Comunicarea on și offline este un tandem.