Web Design Cartoon Illustrations

Design web

O identitate vizuală puternică

A avea un website frumos nu este suficient. Designerii noștri se asigură că produsele sau serviciile tale sunt prezentate în ton cu obiceiurile de consum și de navigare ale clienților tăi. Le transpunem într-un website atractiv și ușor de utilizat. Echipa noastră abia așteaptă fie să creeze de la zero identitatea ta de brand, fie să îți adapteze brandul la versiunea lui online.

Wireframing

În timpul procesului de wireframing, proiectăm schița site-ului sau a magazinului tău online. Acesta este ghidul vizual care reprezintă structura și scheletul site-ului. Acest proces contribuie la analizarea elementelor care sunt esențiale și relevante și a modului în care acestea pot fi evidențiate corespunzător.

Web design-ul depășește estetica. Un website user-friendly este cheie pentru o rată bună de conversie.

UI / UX

Nu este vorba doar de aspect. Un magazin online user friendly este esențial pentru a avea o rata bună de conversie. Echipa noastră de design se asigură că utilizatorii pot naviga prin magazinul tău online fără obstacole, indiferent de dispozitivul pe care îl folosesc.

Prototyping

Acesta este procesul de testare, evaluare și îmbunătățire a designului până când obținem rezultatul dorit. Prototipurile sunt machete interactive care ne permit să experimentăm site-ul sau magazinul web înainte de orice implicare a codării.

Brand design

Design-ul logo-ului și al elementelor de branding este realizat în concordanță cu identitatea vizuală a proiectului tău. Transpunem elementele de branding și în mediul online.

Vrei să-ți promovezi magazinul online folosind Google, Facebook sau Instagram Ads, newslettere sau broșuri offline?

Împreună cu echipa de marketing, designerii noștri creează vizualuri convingătoare: bannere pentru homepage, layout-uri pentru reclame, template-uri pentru newslettere și nu numai.

Credem în necesitatea și în puterea mesajului tipărit. Comunicarea on- și offline este un tandem.