Webshop development

Indiferent dacă urmează să lansezi un magazin online sau ai nevoie de un redesign, îți suntem alături. Experiența noastră în dezvoltarea de magazine online B2B și B2C este incontestabilă. Cu un portofoliu de peste 100 de magazine online, suntem în măsură să îți oferim cele mai bune sfaturi și suport pentru ca afacerea ta să prospere.

B2B sau B2C, nu contează – acceptăm provocarea!

Dezvoltăm magazine online și povești de succes pentru orice IMMstart-up în curs de lansareafacere de familie sau companie multinațională cu vechime de sute de ani.

Dar mai ales, pentru oameni.

Anii de practică se transpun în sfaturi pertinente și suport pentru afacerea ta: putem să-ți transformăm ideile într-un magazin online cu design interactiv. Și facem asta 100% in-house!

Programatorii noștri lucrează agil(e), pentru a livra rezultate rapid. Cu partea de SEO integrată în dezvoltarea magazinului, potențialii  clienți îți vor găsi webshop-ul în cel mai scurt timp. Astfel, nu vei avea doar un site care arată bine, ci unul care va fi pregătit pentru business, din toate punctele de vedere.

Analiză tehnică

Image technical-analysis

Investigăm provocările proiectului din punct de vedere tehnic și ținem cont de funcționalitățile cheie. Mai mult, luăm în calcul chiar și aspectele care pot fi îmbunătățite: module și compatibilitate, upgrade, viteza site-ului, update-uri de securitate etc. În baza acestei analize, ne asigurăm că dezvoltarea magazinului va decurge cât mai eficient și benefic pentru business-ul tău.

Dezvoltare magazin online în Magento 2

Image magento-webshop-development-1

Te afli în căutarea unei soluții e-commerce pentru afacerea ta? Optează pentru un magazin online realizat în Magento 2. Magento este suficient de flexibil pentru magazinele mari adresate B2C, dar și pentru afacerile mici destinate B2B. Cel mai mare avantaj, totuși, este că responsabilii magazinului pot administra și personaliza produsele ei înșiși, fără a fi necesare cunoștințe tehnice.


Integrări software ERP

Ca administrator de magazin online, dorești ca anumite funcționalități precum evidența stocurilor, integrarea unor module de expediere și transport sau a unui procesator de plăți să fie accesibile și funcționale din interfața de administrare. Nici o problemă, te ajutăm și la acest capitol! Baldwin a integrat cu succes o varietate de funcționalități pentru diverși clienți și proiecte în Magento.

Image thirdparty-integrations-784x478

 

Iată câteva din integrările pe care le putem asigura la crearea magazinului tău online:

 • Sisteme CRM
 • Sisteme Point Of Sale (POS)
 • Sisteme de contabilitate
 • Procesatori de plăți
 • Soluții de transport și logistică
 • Sisteme PIM (Product Information Management)

Soluții software personalizate

Nimic nu este ieșit din comun pentru developerii noștri, atât timp cât știi exact ce îți dorești să obții de la magazinul tău. Prin intermediul dezvoltării de soluții personalizate, te poți asigura că afacerea ta oferă acel beneficiu extra care te va diferenția de concurență.

Dezvoltatorii noștri au creat module personalizate, precum:

 • Lookmaker: vizitatorii pot crea ținute complete, pe site
 • Ridicare produs din magazin: este o alternativă excelentă pentru clienții tăi care preferă să ridice produsele din magazin, în defavoare expedierii prin curier
 • Rezervare produs: oferă clienților tăi posibilitatea de a rezerva un produs.
 • Modul de blog
 • Modul FAQ
 • Modul de joburi

Nu ești unul dintre nativii digitali? Nicio problemă. Atunci când magazinul dvs. este pregătit pentru a fi pus live, te invităm la o sesiune intensă de training, ca să ne asigurăm că ești 100% pregătit să îți administrezi shop-ul ca un profesionist. Echipa noastră este pregătită să răspundă la orice întrebare și să rezolve orice problemă cu magazinul online chiar și după această sesiune.

Vânzările online nu implică doar cunoștințe despre produse. Trebuie înțeles înainte întregul mecanism de funcționare al internetului care, apropo, se schimbă în fiecare zi. Dacă nu aveți abilitățile sau resursele necesare pentru a vă gestiona magazinul online, echipa Baldwin e pregătită să vă sară în ajutor.

Sesiuni de training

Îți aducem la zi cunoștinele despre tool-uri extrem de utile pentru succesul afacerii tale online: interfața Magento, interpretarea datelor din Google Analytics, utilizarea corespunzătoare a rețelelor de socializare, fidelizarea clienților prin e-mail cu Campaign Monitor. Tot ceea ce ai dorit să afli, statistic, despre afacerea ta, este acum la distanță de un formular de contact trimis către noi.

Mentenanță tehnică

Mentenanța unui site de e-commerce necesită cunoștințe tehnice, pe care tu nu trebuie să le înveți. De aceea suntem noi aici. Tu cunoști produsele și clienții, iar noi știm upgrade-uri, securitate, dezvoltare și Google. Îți suntem alături în toate stadiile proiectului tău de comerț online, cu sfaturi și servicii destinate mentenanței site-urilor Magento și nu numai. Cu cât este mai bine optimizat site-ul (din toate punctele de vedere), cu atât vei vinde mai mult, iar afacerea ta va crește!

 

Citește mai multe despre cum poți să ai o afacere de succes în mediul online

Image webshop

Crezi că vom face echipă bună pentru proiectul tău? Noi suntem convinși!

Te gândești să începi un proiect nou? Sau poate vrei să-l îmbunătățești pe cel actual? Suntem ochi și urechi când vine vorba de nevoile tale, mereu la curent cu toate noile tendințe și cu un pas înaintea competiției. Cu noi, proiectul tău online va avansa oricât de mult dorești. Spune-ne ce ți-ai propus și te vom ajuta să-ți pui planul în practică – de la A la Z!

Cere o ofertă