Ideal pentru maximizarea vânzărilor unui business

Toate eforturile echipei Baldwin sunt îndreptate către dezvoltarea de brand awareness în mediul online și maximizarea ratei de conversie

Avem grijă ca fiecare etapă a călătoriei tale în mediul digital să fie lină. Indiferent dacă ai nevoie de cercetare, strategie, planificare sau publicitate, specialiștii noștri îți vor fi alături la fiecare pas, pentru a se asigura că business-ul tău crește așa cum îți dorești

 

Toate beneficiile din pachetul Owl sunt incluse în pachetul Eagle

În ultimii ani, am ghidat mai mult de 100 IMM-uri în transformarea lor digitală. Am oferit sfaturi cu privire la soluțiile de logistică, procesatorii de plăți, fotografia de produs, dar mai mult, ne-am ajutat clienții să implementeze aceste soluții. Cu siguranță, știm multe despre e-commerce și suntem dispuși să împărtășim și cu tine aceste informații.

Copywriting

Poziția în rezultatele căutării pe Google denotă relevanța site-ului tău. Cu cât ești mai sus în rezultate, cu atât ești mai vizibil, iar vizitatorii îți vor găsi produsele mai ușor. Noi urmărim modificările în algoritmul Google pentru a ne asigura că magazinul tău și rata de conversie rămân în top. Iar dacă nu ai talent pentru scrierea de conținut, nici o problemă, te ajutăm tot noi.

Campanii PPC avansate pentru maximizarea ratei de conversie

În calitate de Partener Certificat Googlebeneficiem de suportul specialiștilor Google. Mai mult, îți împărtășim expertiza propriilor noștri specialiști certificați Google, cu studii de caz, date despre piață și suport pentru campaniile de promovare. Dar, mai presus de toate, ne punem în aplicare la maximum expertiza în campaniile de PPC pe Google (Search, Shopping, Gmail, Display, Dynamic Remarketing), Facebook sau Instagram pentru a-ți maximiza rata de conversie și pentru a dezvolta un brand awareness consecvent.

Implementare tracking avansat

Îți punem la dispoziție o serie de rapoarte de e-commerce din contul tău de Analytics și nu numai, care să te ajute să afli informații detaliate despre performanța produselor tale, precum:

  • Număr de afișări al acestora
  • Cea mai performantă categorie
  • Rata de conversie
  • Performanța cupoanelor de reduceri și a discount-urilor

Pe scurt: vei afla care sunt cele mai performante produse, categorii de produse și care sunt cele mai puțin costisitoare canale de marketing online. Astfel vei investi doar în ceea ce îți aduce la schimb un profit pe măsură!

Citește mai multe despre strategii de marketing online

 

Crezi că vom face echipă bună pentru proiectul tău? Noi suntem convinși!

Suntem ochi și urechi când vine vorba de nevoile tale, mereu la curent cu toate noile tendințe și cu un pas înaintea competiției. Cu noi, proiectul tău va avansa oricât de mult dorești. Spune-ne ce ți-ai propus și te vom ajuta să-ți pui planul în practică – de la A la Z!

Cere o ofertă