Hawk_SEO

Ideal pentru un business care acum își începe călătoria în mediul digital

O optimizare SEO eficientă vine la pachet cu un ranking bun pe Google și un număr ridicat de vizite pe webshop-ul tău.

Acest pachet poate ajuta orice brand să își îmbunătățească prezența online și să urmărească interacțiunile utilizatorilor cu webshopul, pornind de la o optimizare SEO ca la carte și de la un tracking corect implementat.

Audit și optimizare SEO

Auditul SEO e piatra de temelie pentru toate activitățile de marketing ulterioare.

Acesta arată exact ce lipsește unui magazinului online din punct de vedere tehnic și al conținutului, și vine la pachet cu serie de recomandări de îmbunătățiri ce pot fi făcute pentru ca vânzările să crească.

Auditul SEO acoperă aspecte tehnice și de conținut ce pot fi îmbunătățite: o listă de recomandări pentru o optimizare SEO mai eficientă, o recomandare de cuvinte cheie ce ar trebui folosite pentru un ranking mai bun în motoarele de căutare, aspecte legate de măsurile necesare pentru a fi în conformitate cu legile GDPR.

Implementare tracking

Facem o implementare ca la carte a proceselor de tracking, care vă vor ajuta să analizați nteracțiunea utilizatorilor cu magazinul dvs. Folosim instrumente precum Google Tag Manager ca să monitorizăm câte și ce fel de produse sunt adăugate în coș, să îmbunătățim procesul de checkout sau să aflăm ce căutări fac utilizatorii în interiorul magazinului.

Strategie de marketing online

Totul stă în găsirea momentului potrivit, abordării corecte și a mesajului adecvat pentru orice public țintă. Vom arunca o privire neutră asupra tuturor variabilelor și te vom ajuta să identifici aceste verigi atât de importante care definesc o strategia de marketing online clară și consistentă.

Auditarea activităților de marketing

Facem un review al tuturor activităților de marketing derulate de compania dvs. Ne uităm la prezența din social media, revizuim configurările campaniilor de advertising active, analizăm concurența și piața. Și nu în ultimul rând, oferim sfaturi pentru o organizare mai eficientă în materie de logisitică, plăți online mai rapide, fotografii de produs de impact și multe altele.

Propunere de buget

Ne asigurăm că produsele tale ajung exact la publicul țintă.

Depending on the market competition and on the SEO quality of your website, we propose a budget split for your digital advertising campaigns. We take all the channels suitable for your business into account, while keeping an eye on the CPC (cost per click) and CPA (cost per acquisition) they could generate.

Campanii PPC: setup și mentenanță

Publicitatea prin rețeaua Google sau pe canalele de socializare este cea mai eficientă, și mai ales măsurabilă, soluție de promovare a magazinului tău de comerț online. Te asistăm în procesul de setare a campaniilor traffic building realizate în interfața Google Ads. Vom construi campaniile împreună, bazându-ne pe o listă de produse sau categorii de produse ce dorești să le promovezi. Echipa noastră analizează datele primite de la instrumentele de analiză și optimizează performanța campaniilor pentru a obține cea mai bună rată de conversie pentru magazinul tău online.

Avantajul? Ai ocazia să explorezi o varietate de modalități de construire a unei audiențe stabile și să decizi unde și când ar fi convenabilă o extindere a eforturilor de marketing.

Raport lunar de activitate

Vei primi un raport lunar de activitate bazat pe indicatorii de performanță agreați anterior de comun acord. Vom monitoriza traficul atât din surse plătite, cât și din surse organice, și acordăm o atenție sporită indicatorilor calitativi precum timpul mediu petrecut pe o pagina sau rata de respingere. Vei vedea cum conversiile vor crește de la lună la lună, pe măsură ce optimizăm campaniile în funcție de istoricul performanțelor.

Mai mult decât atât, vom ține sub observație atentă performanța SEO a magazinului online și vom raporta constant ce îmbunătățiri ar trebui făcute pentru a vă menține vânzările în top.

Consultație lunară de marketing

Suntem la dispoziția ta, pregătiți să discutăm despre sănătatea și performanța conturilor de advertising. De asemenea, te putem asista cu o mulțime de sfaturi pentru o optimizare SEO mai eficientă și pentru aspecte ce țin de configurări tehnice în interfața Magento.

Maximizează potențialul magazinului tău online

Crezi că vom face echipă bună pentru proiectul tău? Noi suntem convinși!

Suntem ochi și urechi când vine vorba de nevoile tale, mereu la curent cu toate noile tendințe și cu un pas înaintea competiției. Cu noi, proiectul tău va avansa oricât de mult dorești. Spune-ne ce ți-ai propus și te vom ajuta să-ți pui planul în practică – de la A la Z!

Cere o ofertă