Online advertising with Baldwin the ecommerce agency

Ideal pentru loializarea clienților actuali și creșterea traficului pe webshop

Advertisingul în mediul online are ca scop principal maximizarea traficului prin diverse metode: de la campanii PPC pentru awareness și până la campanii derulate în social media pentru engagement.

Publicitatea online este o metodă eficientă și măsurabilă de a promova produse. Rapoartele detaliate oferite de Google sau platformele de social media, spre exemplu, fac posibile optimizările campaniilor în timp real.
Specialiștii noștri petrec ore serioase analizând statistici și căutând cele mai eficiente strategii de creștere a conversiilor.

 

Toate beneficiile din pachetul Hawk sunt incluse în pachetul Owl

Totuși, ce are pachetul Owl în plus față de pachetul Hawk? Contribuie și mai mult la creșterea brand awareness-ului în randul clienților actuali, dar și al celor potențiali!

Campanii online: strategii, setup și mentenanță 

Realizăm campanii de promovare integrate prin Facebook și Instagram Ads, dar și campanii Search sau Display, prin intermediul Google Ads. Strategiile vor fi gândite în funcție de obiectivele de business. De asemenea, campaniile PPC sunt o modalitate excelentă de a ajunge la potențialii clienți aflați în mișcare, indiferent dacă aceștia au căutat în mod activ sau doar au manifestat interes pentru produse asemănătoare cu ale tale.

Optimizarea conturilor de social media

Platforme precum Facebook, Twitter, Instagram sau Pinterest joacă un rol decisiv în conversațiile cu grupurile țintă.joacă un rol important în crearea unei comunități în jurul brand-ului tău. Îți suntem alături în toate etapele, începând cu stabilirea strategiei și a calendarului de postări, până la configurarea conturilor și managementul comunității. Astfel, utilizatorii vă vor identifica cu ușurință, indiferent de platforma pe care o folosesc.

De asemenea, oferim un calendar care să vă ajute în crearea și organizarea postărilor de pe fiecare canal în parte. Cu planificatorul nostru de postări, mesajele voastre vor ajunge la publicul țintă exact la timp!

E-mailuri automatizate

Un alt canal de promovare online eficient, mai ales în cazul fidelizării clienților existenți, este emailul. Configurăm sisteme de e-mail management ca să automatizăm procesele de newslettering pentru clienții noștri, fie că vorbim de Mailchimp, Campaign Monitor sau orice alt furnizor.

Vrei să ții la curent clienții actuali cu lansarea promoțiilor sau a noilor colecții de produse? În câteva ore putem face toate demersurile pentru a seta un cont de e-mail marketing și pentru a crea câteva șabloane de newsletters care să se potrivească mănușă brandului tău. Indiferent că vorbim de conținut static sau introdus dinamic și personalizat, facem toate setările necesare ca aceste e-mailuri să ajungă la oamenii potriviți, prin campanii de email marketing atent planificate și puse în practică.

Maximizează potențialul magazinului tău online

Crezi că vom face echipă bună pentru proiectul tău? Noi suntem convinși!

Suntem ochi și urechi când vine vorba de nevoile tale, mereu la curent cu toate noile tendințe și cu un pas înaintea competiției. Cu noi, proiectul tău va avansa oricât de mult dorești. Spune-ne ce ți-ai propus și te vom ajuta să-ți pui planul în practică – de la A la Z!

Cere o ofertă