Pentru noi faptele contează mai mult decât cuvintele.

Acțiunile, comportamentul și abilitățile noastre se raportează la valorile Baldwin. Asta înseamnă că angajăm, recompensăm și promovăm persoanele care demonstrează următoarele aptitudini: Pasiune, Încredere, Profesionalism, Pozitivitate, Adaptabilitate, Simțul umorului și Emoție.

 

Pasiune

Vrem să vedem cum pasiunile tale se reflectă în acțiunile de zi cu zi.

Pasiune pentru jobul tău, pentru o cauză, pentru un hobby. Ne plac oamenii care își urmează pasiunea. Oricare ar fi ea, vrem să vedem cum se reflectă în acțiunile de zi cu zi. Ne plac oamenii care își inspiră colegii cu autodisciplina care îi caracterizează, cu setea de autocunoaștere și dorința de excelență pe plan personal. Pentru noi nu există ceva mai frumos decât strălucirea din ochii oamenilor atunci când vorbesc și fac ceea ce le place cu adevărat.

Profesionalism

Avem o singură așteptare de la întreaga noastră echipă: să livreze rezultate impecabile.

Poate că zâmbim mult și glumim des, dar suntem cu adevărat profesioniști și minuțioși în ceea ce privește acțiunile noastre. Ne place să credem că suntem o echipă de oameni isteți, perspicace și cool, cu ceva anume în comun: o doză ușoară de perfecționism, care ne ajută să livrăm servicii de calitate. Așadar, dacă ar fi să ne întrebi ce așteptare avem de la echipa noastră am răspunde că doar una: să livreze rezultate impecabile.

Încredere

Ne propunem să livrăm mereu rezultate impecabile. Așadar, echipa trebuie să știe că se poate baza pe tine.

La Baldwin, libertatea, încrederea și respectul nu sunt câștigate. Sunt incluse în pachetul de angajare. Avem libertatea să ne facem treaba în orice mod ne este mai confortabil, însă ținând cont de faptul că vrem mereu să livrăm rezultate impecabile. Avem încredere că și tu vei fi suficient de responsabil cât să îți respecți promisiunile și deadline-urile pe care ți le propui singur. Indiferent dacă trebuie să livrezi ceva în timp util pentru un client sau un coleg, echipa trebuie să știe că se poate baza pe tine.

Pozitivitate

Avem o abordare constructivă asupra obstacolelor pe care le întâmpinăm.

E în natura noastră să vedem oportunități în fiecare obstacol. Indiferent de situație, vom găsi întotdeauna nu una, ci mai multe soluții pentru fiecare problemă pe care o avem. Și bineînțeles, vom livra ce am promis că vom livra exact în termenul promis. Nu ne plac oamenii care se aleg să se plângă în loc să găsească soluții. Dacă ești parte din echipă, știm cu siguranță că tu nu ești unul dintre ei.

Emoție

Emoțiile se reflectă foarte mult și în modul în care alegem proiectele pe care vrem să lucrăm.

Oamenii înțelepți sunt de părere că trebuie să luam decizii raționale. O fi adevărat, dar deciziile luate în echipa noastră se bazează foarte mult și pe sentimente. Nu vă temeți, avem propria rețetă care ne ajutăm să le îmbinăm armonios pe cele două. Însă emoțiile se reflectă puternic în modul în care alegem proiectele pe care ne dorim să lucrăm și în atașamentul pe care îl dezvoltăm în timp față de acestea.

Adaptabilitate

Pe termen lung, flexibilitatea este mai importantă decât eficiența.

Suntem mereu dornici și curioși să învățăm ceva nou – fie acel ceva nou în aria noastră de specialitate sau nu. Ne plac schimbările și iubim inovațiile, sunt semne clare de evoluție. Pe termen lung, preferăm flexibilitatea în detrimentul eficienței. Din acest motiv, mentalitatea noastră este setată în așa fel încât să ne adaptăm foarte rapid la orice schimbări pe piață. Acesta e unul din secretele prin care reușim să ne autodepășim mereu și să ajutăm companiile să crească, să devină mai bune în propriul domeniu de activitate.

Simțul umorului

Ne așteptăm să știi când și cum să glumești, dar și să poți să accepți la rându-ți o glumă bună.

Ne propunem să lucrăm într-o atmosferă relaxată. La urma urmei, petreci 1/3 din zi cu noi – hai să facem treaba cât mai distractivă posibil! Echipa noastră e tare isteață și hazlie, așa că ne așteptăm să putem glumi împreună fără probleme!

 

 

Oferta noastră, pe scurt

Baldwin agency gent

+25 zile de concediu

Asigurare privată de sănătate

Baldwin werkuren

Ținem la work-life balance

Baldwin agency gent loonpakket

Pachet de beneficii atractiv

Baldwin agency gent internationale webshop e-commerce

95% clienți internaționali

Baldwin gent personeel

Cafea și băuturi răcoritoare

Avem propriul colț Bookster

Baldwin gent leuk e-commerce bureau

Gustări (încercăm) cât mai sănătoase

Baldwin gent werkgever

Fructe proaspete

e-commerce ontwikkeling

Dezvoltăm skill-uri noi

webbureau kantoor gent

Grădinărim împreună

hip kantoor gent

Teambuilding-uri și alte activități