Și cum te poate ajuta Baldwin?

Am fondat Baldwin în 2012 și am finalizat până în prezent peste 500 de proiecte. Poți spune că suntem o agenție go-beyond-commerce. Echipa noastră este foarte implicată când vine vorba despre unified commerce: abordează offline-ul și online-ul ca pe un întreg. Doar că se întâmplă ca partea de online să fie punctul nostru forte. Ne mândrim cu o echipă de experți care e dornică să-și unească eforturile pentru a-ți crește afacerea.

Echipa Baldwin este formată din experți care întotdeauna depășesc așteptările.

Căutăm cele mai bune și mai profitabile soluții pentru afacerea ta. Suntem obișnuiți să ne implicăm total în proiecte. Fără muncă superficială. Vom lucra îndeaproape cu tine pentru a asigura un curs impecabil al proiectului, care să satisfacă toate nevoile business-ului tău.

Scopul este unul singur: ca tu să vinzi mai mult.

Unified Commerce Presupune

Baldwin este aici pentru a te ajuta cu designul și dezvoltarea magazinului tău online. De asemenea, echipa noastră se ocupă și de marketingul digital pentru a te ajuta să-ți promovezi afacerea. Întotdeauna căutăm să avem o privire de ansamblu asupra activității tale. Unified commerce presupune să fim atenți atât la componentele online, cât și la cele offline.

De acum înainte, îți punem la dispoziție și produsele noastre proprii, care să faciliteze creșterea și dezvoltarea afacerii tale. Momentan sunt disponibile 3 produse: Lochting, Medipim și Grote Dorst.