Marketing online

De la publicitate și până la content marketing: îți creștem afacerea

Marketingul digital este o parte esențială a eforturilor tale de marketing. Unified commerce presupune și o puternică prezență online. Îți dorești să-ți promovezi afacerea prin intermediul mai multor canale? Departamentul de marketing Baldwin este nerăbdător să te ajute.

Poți conta pe echipa noastră pentru oricare dintre aspectele marketingului digital. De la strategie și până la implementare, afacerea ta e pe mâini bune.

Servicii SEO

Începem cu un audit pentru a evalua cum performează website-ul tău din punct de vedere SEO. Apoi, vom trece la îmbunătățirea aspectelor deficitare. Copywriterii noștri se vor ocupa de meta-date și vor face un update al conținutului website-ului și al imaginilor folosite… pentru a se asigura că scorul SEO va fi îmbunătățit considerabil.

 

Servicii SEA

Vom crea împreună o strategie de publicitate care să vină în completarea acțiunilor noastre pe partea de SEO. Pentru a obține maximul din prezența online, vom lua în considerare nevoile companiei tale și vom elabora un buget și un plan pentru promovare. În calitate de Partener Certificat Google, te asigurăm că avem competențe solide în acest domeniu.

Servicii Social Media

De la strategie, la creație și până la publicitate, avem grijă de prezența ta online pe oricare dintre platformele social media. Fie că este vorba despre Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn sau Pinterest… poți conta pe noi pentru: configurarea și gestionarea conturilor și campaniilor publicitare, elaborarea strategiilor creative, gestionarea paginilor și comunității tale online, crearea de conținut și nu numai.

 

Content Marketing

O prezență online puternică începe cu o identitate solidă de brand. Conținutul relevant atrage clienții potriviți, pe aceea care îți dorești să rămână loiali brandului tău. Te ajutăm cu crearea unei strategii pe care să-ți bazezi eforturile de marketing și bineînțeles cu punerea acesteia în practică.

Vă ajutăm să construiți o strategie puternică pe care o vom implementa împreună. De asemenea, puteți conta pe noi pentru provocările dvs. creative.

Servicii de Creație

Creații grafice pentru mediul online, copywriting, campanii creative… Ne poți solicita ajutorul pentru a-ți furniza design și grafică dedicate, adaptate atât mediului online cât și celui offline.

Analiză și raportare

Folosim numeroase instrumente pentru a analiza atât rezultatele eforturilor tale de marketing, cât și performanța generală a website-ului tău. Raportul lunar de activitate constă într-o analiză detaliată care îți dezvăluie dacă acțiunile noastre generează conversii. Aceste rapoarte sunt mereu însoțite de concluzii și sugestii de îmbunătățire care să-ți îndrepte business-ul spre performanțele scontate.