Webdesign

Webshop-ul reprezintă compania ta 1 la 1. Un design web complet are conținutul, stylingul și user experience-ul în perfectă armonie. Echipa Baldwin este ochi și urechi atunci când vine vorba de nevoile tale și este gata să proiecteze designul perfect pentru brandul tău.

Scurtă descriere a serviciilor oferite

Wireframing

În timpul procesului de wireframing, proiectăm planul site-ului sau al magazinului tău web. Acesta este ghidul vizual care reprezintă cadrul web al site-ului. Acest proces contribuie la analizarea elementelor care sunt esențiale și relevante și a modului în care pot obține importanța de care au nevoie.
UI / UX traduce identitatea afacerii tale într-un design vizual și user-friendly.

 

UI / UX

Creăm o punte de legătură între obiectivele tale de business și nevoile clienților tăi, oferindu-le o interacțiune cât mai plăcută. Echipa noastră de designeri pune la punct o experiență a utilizatorului complexă, concentrându-se asupra funcționalității, utilizabilității și adaptabilității utilizatorilor, pentru a se asigura că utilizatorii pot naviga prin magazinul tău online fără obstacole, indiferent de dispozitivul pe care îl folosesc.


UI UX

New food webshop for bakery Lietaert

Prototyping

Acesta este procesul de testare, evaluare și îmbunătățire a designului până când obținem rezultatul dorit. Prototipurile sunt machete interactive care ne permit să experimentăm site-ul sau magazinul web înainte de orice implicare a codării.

Brand design

Creăm logo-ul și elementele de brand în concordanță cu identitatea proiectului tău. Totodată, traducem aceste elemente în sfera online.

Vrei să îți promovezi magazinul online folosind reclame online, newslettere sau broșuri offline? Împreună cu echipa de marketing, designerii noștri creează vizualuri de campanie atrăgătoare, în concordanță cu brandul tău: bannere pentru homepage, vizuale pentru reclame, template-uri pentru newslettere și nu numai.

web design services: print example Wizmo

Branding Skribis

Credem în puterea de comunicare cu clienții și prospecții prin intermediul materialelor tipărite. Noi proiectăm cărțile tale de vizită, broșurile, etichetele, cărțile poștale etc.

Citește mai multe despre designul user-friendly:

Crezi că vom face echipă bună pentru proiectul tău? Noi suntem convinși!

Suntem ochi și urechi când vine vorba de nevoile tale, mereu la curent cu toate noile tendințe și cu un pas înaintea competiției. Cu noi, proiectul tău va avansa oricât de mult dorești. Spune-ne ce ți-ai propus și te vom ajuta să-ți pui planul în practică – de la A la Z!

Cere o ofertă