Web design services @Baldwin

Design web

Încântă-ți clienții cu un webshop captivant.

Designerii noștri talentați ascultă nevoile tale și ține cont de publicul țintă pentru a creiona webshopuri ușor de navigat și care să atragă din punct de vedere vizual. Fie că începem un proiect de deaign de la zero sau reîmprospătăm un design existent, suntem implicați 100% pentru a îmbunătăți prezența ta online.

Wireframing

În timpul procesului de wireframing, proiectăm schița site-ului sau a magazinului tău online. Acesta este ghidul vizual care reprezintă structura și scheletul site-ului. Acest proces contribuie la analizarea elementelor care sunt esențiale și relevante și a modului în care acestea pot fi evidențiate corespunzător.

UI / UX

Ne gândim la succesul webshopului tău, nu doar la aspectul estetic.
Focusul nostru? Ușurința în utilizare, navigarea fără efort și vânzările finale. Echipa noastră de design creează meticulos întreaga experiență a utilizatorului, asigurând o experiență plăcută indiferent de dispozitiv.

Prototyping

La Baldwin, cream o versiune preliminară a unui site înainte de dezvoltarea și implementarea finală. Prototipizarea ajută la colectarea feedback-ului, rafinarea caracteristicilor și identificarea problemelor potențiale în stadiile timpurii ale ciclului de dezvoltare, conducând în cele din urmă la un produs final mai prietenos și mai eficient pentru utilizator.

Brand design

Dăm viață identității proiectului tău prin logo-uri și elemente de branding create cu meticulozitate. Echipa noastră transpune fără efort brandingul tău existent pe web, asigurând o prezență online unitară și de impact.

Poți aduce promovarea magazinului tău online la un alt nivel prin colaborarea cu Baldwin: designerii noștri  împreună cu echipa de marketing creează imagini captivante pentru campanii care se aliniază cu brandul tău. De la bannerele de pe pagina principală și vizualurile pentru reclame până la șabloanele pentru newsletterele, acoperim fiecare aspect. În plus, proiectăm o gamă de materiale tipărite esențiale, cum ar fi cărți de vizită, broșuri și ambalaje, pentru a-ți îmbunătăți prezența offline.