Webdesign

Webshop-ul reprezintă compania ta 1 la 1. Un design web complet are conținutul, stylingul și user experience-ul în perfectă armonie. Echipa Baldwin este ochi și urechi atunci când vine vorba de nevoile tale și este gata să proiecteze designul perfect pentru brandul tău.


Wireframes

Wireframing

Un wireframe este o schiță, un ghid vizual al site-ului, care va reprezenta structura webshop-ului. În cazul în care navigarea unui vizitator este complexă pe site, echipa de design va începe munca printr-o serie de wireframe-uri, pentru a se asigura că nici un element nu este omis, iar cele importante primesc atenția cuvenită.


UI UX

Design UI / UX

Nu totul ține de aparențe. Interfața (user friendliness-ul) este esențială pentru a determina vizitatorii să facă o achiziție. Suntem atenți să creăm experiențe de utilizare complete și facile. Designerii noștri se asigură că navigarea pe site este posibilă fără obstacole, indiferent dacă dispozitivul pe care utilizatorii îl folosesc este un laptop sau o tabletă.


Campaign Design

Campanii digitale

Îți promovezi magazinul online prin intermediul Google, a rețelelor de socializare, prin e-mail sau chiar offline, în broșuri? Alături de echipa de marketing, designerii noștri concep materiale în concordanță cu stilul webshop-ului tău.

Branding

În cazul în care compania ta are deja un logo și manual de identitate vizuală, echipa de web design îl va aduce online. În caz contrar, te ajutăm să creezi identitatea de brand potrivită proiectului tău.

Surprice Branding

Branding Medipim

Branding Skribis

Design print

De la broșuri la etichete, calendare, flyere și packaging, toate materialele de care ai nevoie pentru a spori vânzarea, sau chiar post-vânzarea, sunt la câteva click-uri distanță pentru designerii noștri. Și trebuie să știi, avem ceva conexiuni cu tipografii profesionale.

Web design services: print design EntusiaBrochure for Entusia

web design services: print example WizmoPrint for Wizmo


Surprice print example
T-shirt for Surprice

Citește mai multe despre designul user-friendly:

Crezi că vom face echipă bună pentru proiectul tău? Noi suntem convinși!

Suntem ochi și urechi când vine vorba de nevoile tale, mereu la curent cu toate noile tendințe și cu un pas înaintea competiției. Cu noi, proiectul tău va avansa oricât de mult dorești. Spune-ne ce ți-ai propus și te vom ajuta să-ți pui planul în practică – de la A la Z!

Cere o ofertă