Webshop development

Îți transformăm visele (online) în realitate, fie prin utilizarea sistemului open-source al Magento, fie prin dezvoltarea unei aplicații web personalizate. Ani de experiență în webshop-urile B2B și B2C ne permit să te ajutăm cu dezvoltarea web, oferindu-ți sfaturi profesionale pe parcurs.

Cu peste 100 de proiecte și o pasiune de neoprit pentru dezvoltare, avem experți care se potrivesc cerințelor tale: manageri de proiect, designeri grafici, dezvoltatori, copywriteri, fotografi, manageri de conținut. Iar partea cea mai bună este că avem o echipă minunată sub un singur acoperiș, care își unesc puterile pentru fiecare proiect în parte.

Transformăm design-ul într-un magazin online interactiv sau în alte tipuri de aplicatii web și facem acest lucru complet in-house.

Vânzarea în mediul digital nu implică doar cunoașterea produsului, ci și înțelegerea mediului online. Menținerea la zi a magazinului sau a soluției pe care am dezvoltat-o poate fi un proces consumator de timp dacă alegi să o faci tu. Dacă nu ai abilitățile sau resursele necesare pentru a gestiona conținutul, echipa Baldwin te poate ajuta.

 

E-Commerce and Development inspiration

 

 

Nu ești un erou digital? Nici o problemă. Când magazinul este pregătit pentru lansare, te învățăm cum să-l gestionezi ca un profesionist. Ai o întrebare sau o problemă, după lansare? Echipa noastră de suport vine în ajutor!

 

 

Crezi că vom face echipă bună pentru proiectul tău? Noi suntem convinși!

Suntem ochi și urechi când vine vorba de nevoile tale, mereu la curent cu toate noile tendințe și cu un pas înaintea competiției. Cu noi, proiectul tău va avansa oricât de mult dorești. Spune-ne ce ți-ai propus și te vom ajuta să-ți pui planul în practică – de la A la Z!

Cere o ofertă