Dezvoltare web

Programăm site-uri puternice și ușor de utilizat care aduc rezultate

În calitate de parteneri certificați Magento, construim magazine online în Magento 2 care aduc rezultate. Bineînțeles, dezvoltăm și soluții web custom, dacă este nevoie. Și apoi, când magazinul este pregătit pentru lansare, îți oferim training și suport ca să-l gestionezi ca un profesionist.

Peste 100 de proiecte

Cu peste 100 de proiecte și o pasiune de neoprit pentru dezvoltare, avem experți care se potrivesc cerințelor tale: manageri de proiect, designeri grafici, dezvoltatori, copywriteri, fotografi, manageri de conținut. Iar partea cea mai bună este că avem o echipă minunată sub un singur acoperiș, care își unesc puterile pentru fiecare proiect în parte.

Transformăm design-ul într-un magazin online interactiv sau în alte tipuri de aplicatii web și facem acest lucru complet in-house.

Vă ajută să fiți la curent!

Vânzările online necesită o înțelegere profundă a propriului dvs. produs, precum și a internetului. Păstrarea magazinului web sau a aplicației dvs. la zi este un proces complex și care necesită mult timp. Din fericire, echipa Baldwin este dornică să ajute! Avem abilitățile și resursele necesare pentru a vă ajuta să vă gestionați (și să vă stimulați) magazinul online.

Suntem eroi digitali.

Suntem eroi digitali. Așa că ne place să vă ajutăm. Da, chiar și dincolo de difuzarea magazinului dvs. online. Contați pe noi pentru o pregătire personală extinsă pentru a vă conduce magazinul web ca un profesionist! Aveți întrebări sau o problemă cu magazinul dvs. web după lansare? Fără griji. Echipa noastră de asistență vine întotdeauna în ajutorul tău. Vrei să crești? Fără griji din nou. Experții noștri în marketing digital vă stimulează cu plăcere afacerea.