Cultura Baldwin

De ce facem ceea ce facem în fiecare zi

Nu a fost niciodată mai ușor să începi să-ți vinzi produsele și serviciile ca în ziua de azi. Dar, în același timp, nu a fost niciodată mai dificil. Aici intervine Baldwin: ajutăm fiecare business sa facă acest lucru mai ușor.

baldwin-team

Pentru noi cei de la Baldwin, mărimea nu este importantă.

Online și Offline

Ne dorim să ajutăm orice afacere. Fie ea un start-up sau o multinațională. Echipa noastră este entuziasmată când vine vorba despre unified commerce. Credem că offline-ul și online-ul sunt cele două fețe ale aceleiași monede. Punctul forte Baldwin este prezența online, de la design la dezvoltare și până la marketing digital.

Îți găsești locul în cultura Baldwin?

Misiunea noastră este să ne ajutăm clienții să vândă mai mult. De aceea, împreună cu clientul, căutăm cea mai profitabilă soluție de unified commerce. Și bineînțeles, nu vrem să fie complicat. Ținem cont atât de schimbările tehnologice, cât și de obiectivele clienților noștri. Iar după ce proiectul este finalizat, ne punem la dispoziție resursele pentru a profita din plin de momentul lansării în mediul digital.

Pentru a veni în întâmpinarea tuturor clienților, suntem mereu în căutarea de noi talente. Însă nu orice fel de talente. Căutăm super-eroi.

Pe cine căutăm?

Pentru că toți cei de la Baldwin sunt (proprii lor) supereroi. Oameni care îndeplinesc obiectivele de business ale clienților Baldwin. Ești o persoană care își dorește să se dezvolte? Căreia îi face plăcere să ajute companiile să crească? Știi tu, te poți descrie ca un team player, cu soluții out-of-the-box și cu dorința de a învăța continuu? Minunat! S-ar putea să fii chiar persoana pe care o căutăm. Iar dacă ai și simțul umorului, este un mare bonus!

Ca Baldwinner, tu…

  1. Nu doar îți dorești rezultate. Chiar le obții.
  2. Nu ești fan muncă superficială. Să te implici total în proiecte este a doua ta natură. Și partea bună este că te și miști rapid.
  3. Ești o persoană deschisă și sociabilă. Nu te stresezi pentru detaliile nesemnificative ale job-ului sau ale proiectelor tale. Și ești mereu gata să sari în ajutorul colegilor tăi.
  4. Nu ai nevoie de o structură ierarhică complexă. Ești stăpân pe proiectele și programul tău.
  5. Ai încredere în adaptabilitatea ta. Cauți calea spre cele mai bune soluții, chiar dacă aceasta implică drumuri cu care nu ești familiar.
  6. Mereu ții cont de buget și ești creativ în limita a ceea ce acesta acoperă. Nu vei suplimenta costurile inutil atunci când poți avea rezultate (cel puțin) la fel de bune și respectând bugetul.

Ce așteptări să ai de la Baldwin?

Suntem o echipă de tineri talentați, mereu gata să ajute. Avem designeri, copywriteri, programatori, specialiști în marketing digital, manageri de proiect, specialiști QA… Poți conta pe o atmosferă relaxată în care responsabilitatea este cheia. Agile Holacracy ne definește cel mai bine, în sensul în care, în Baldwin punem foarte mare accent pe self-management și pe ownership-ul proiectelor. Te poți baza pe faptul că vei avea parte de proiecte interesante, clienți internaționali, gustărici gratis și multă bere.