Veva Van Sloun este foarte cunoscută în regiunea flamandă din Belgia pentru gustul ei în materie de design interior. Înainte să ne cunoaștem, Veva a deținut I/Object, un magazin online unde vindea toate decorațiunile pe care le aducea din călătoriile ei în jurul lumii. În scurt timp, a decis că toate proiectele ei adiacente aveau nevoie de un loc online, astfel încât s-a decis să le reunească sub un site umbrelă – clouds9000.com

Webshop: www.clouds9000.com

 

Proiectul

Colaborarea dintre noi a fost concentrată pe conținut și a durat aprox. 1 an să ajungem la rezultate. Am decis să luăm lucrurile încet, pentru a agrea un design care să reflecte activitățile ei. Nefiind constrânși de timp, noi idei apăreau mereu, astfel încât faptul că am luat lucrurile încet a fost cea mai bună decizie.

Acest ritm i-a permis Vevei să reflecteze asupra ce își dorește cu adevărat de la magazin, și direcția în care va duce proiectele. Am colaborat cu acest brand pe partea de dezvoltare de webshop în Magento 1. Suntem foarte mândri de rezultat.

Pe partea tehnică, am integrat MultiSafePay că și procesator de plăți și UPS pentru logistică & livrare internațională.

 

Crezi că vom face echipă bună pentru proiectul tău? Noi suntem convinși!

Suntem ochi și urechi când vine vorba de nevoile tale, mereu la curent cu toate noile tendințe și cu un pas înaintea competiției. Cu noi, proiectul tău va avansa oricât de mult dorești. Spune-ne ce ți-ai propus și te vom ajuta să-ți pui planul în practică – de la A la Z!

Cere o ofertă