H-PHARMA este principalul producător de sisteme de depozitare și afișaj medical din Europa. Specializându-se într-o gamă diversificată de soluții, sistemele lor de depozitare se adresează expunerii medicamentelor cu prescripție, mobilierului comercial pentru produse fără prescripție, produselor de igienă, cosmetice și accesorii. Reputația lor în ceea ce privește furnizarea de produse și designuri de înaltă calitate este bine consolidată, având instalații în întreaga Europa de Vest, UK, Australia, Scandinavia și Africa.

Odată cu creșterea semnificativă a H-PHARMA în țările din Europa de Est și Africa, aceștia au devenit un “magazin unic” recunoscut la nivel global pentru toate nevoile de soluții de depozitare. Indiferent dacă sunteți arhitect sau designer de magazin, sistemele de depozitare H-PHARMA pot fi personalizate pentru a se potrivi perfect de la cea mai mică farmacie comunitară la cel mai mare depozit al unui magazin cu amănuntul.

Website: www.hpharma.eu 

Analiză tehnică

Am analizat provocările tehnice, acordând o atenție specială funcționalităților esențiale și zonelor care necesită îmbunătățiri. Acestea din urmă includ asigurarea compatibilității cu module și add-on-uri, îmbunătățirea posibilității de upgrade, optimizarea vitezei site-ului și abordarea actualizărilor de securitate. Prin evaluarea acestor aspecte tehnice, am înțeles pe deplin îmbunătățirile necesare care trebuie implementate.

Audiențe diferite, experiențe diferite

Principalele audiențe ale H-PHARMA sunt arhitecții software și farmaciștii. Împreună cu clientul, am convenit că are sens să avem două platforme diferite: una pentru B2B și una pentru B2C.

Dezvoltare web

Echipa noastră de dezvoltatori este întotdeauna pregătită să transforme dorințele și ideile inovatoare într-un magazin online personalizat în întregime. Pe parcursul călătoriei noastre cu Magento 2, am creat o gamă impresionantă de module personalizate. Iată ce am implementat pentru H-PHARMA:

  • Modulul de comentarii pentru comenzi: casetă de comentarii pentru comenzi la pasul de expediere. Comentariile pot fi vizualizate în istoricul comenzilor.
  • Modulul pentru întrebări frecvente: oferă răspunsuri cuprinzătoare la întrebările frecvente, simplificând procesul de asistență pentru clienți și îmbunătățind satisfacția utilizatorilor.
  • Modulul SEO: vine cu o serie de funcționalități de tracking și SEO, dezvoltate pe baza unei experiențe extinse și a unei cercetări aprofundate.
  • Atribute EAV: Adaugă funcționalități suplimentare la atributele produselor Magento.

Tracking & configurări

Instrumentele de tracking ne permit să urmărim conversiile în mod eficient. În plus, ele oferă informații valoroase despre comportamentul vizitatorilor, oferind echipei noastre perspective noi asupra utilizării site-ului web. Am creat conturile Google Analytics și GTM și le-am configurat corespunzător, pentru a urmări comportamentul utilizatorilor și a putea lua decizii bazate pe date concrete.

Crezi că vom face echipă bună pentru proiectul tău? Noi suntem convinși!

Suntem ochi și urechi când vine vorba de nevoile tale, mereu la curent cu toate noile tendințe și cu un pas înaintea competiției. Cu noi, proiectul tău va avansa oricât de mult dorești. Spune-ne ce ți-ai propus și te vom ajuta să-ți pui planul în practică – de la A la Z!

Cere o ofertă