Funcționalitatea alăturată unui stil clasic este direcția adoptată de către cei de la Exentri – creatorii celui mai practic tip de portofel. Magazinul oferă două tipuri de portofele bărbătești, Exentri Wallet și Exentri City, disponibile într-o gamă variată de culori.

Webshop: www.exentrishop.be

Provocarea Baldwin a fost să extrapolăm viziunea lor de inovație, calitate și unicitate în noul lor magazin de comerț online dezvoltat în Magento. Am creat un homepage menit să spună povestea produselor disponibile. Site-ul pune la dispoziția vizitatorilor diferite limbi de navigare, printre care Engleză și Franceză.

Din moment ce noul magazin îl înlocuiește pe cel vechi, am implementat redirecționările 301. Ne-am asigurat astfel că nu vom pierde poziția în rezultatele din Google. De asemenea, ne-am ocupat de crearea unei strategii de marketing și de gestionarea campaniilor realizate în Google AdWords, în olandeză și franceză.

Pentru procesarea plăților, am integrat MultiSafePay, partenerul de logistică fiind Bpost.

Crezi că vom face echipă bună pentru proiectul tău? Noi suntem convinși!

Suntem ochi și urechi când vine vorba de nevoile tale, mereu la curent cu toate noile tendințe și cu un pas înaintea competiției. Cu noi, proiectul tău va avansa oricât de mult dorești. Spune-ne ce ți-ai propus și te vom ajuta să-ți pui planul în practică – de la A la Z!

Cere o ofertă