LANCO Group ajută omenirea de mai bine de 60 de ani. O afirmație destul de îndrăzneață, știm. Dar citiți până la capăt, deoarece e adevărată. Producători de textile tehnice, sunt specializați în dezvoltarea, producția și distribuția de corturi pe cadre de aluminiu, oțel sau gonflabile. Sunt unii dintre cei mai mari furnizori pentru organizațiile umanitare și de ajutor și salvare din întreaga lume – fie că vorbim despre Crucea Roșie, ONG-uri, organizații de protecție civilă detașate în scopuri umanitare. Așadar, vedeți? Spuneam adevărul: LANCO chiar ajută omenirea!

O poveste online în trei acte

Înainte de toate, să vă povestim câteva lucruri despre proiect. LANCO Group ne-a contactat cu nevoi foarte specifice. Clientul știa din start ce își dorește: un Magento Business Solution Partner. Și s-a dovedit că suntem partenerul perfect pentru a unifica toate website-urile grupului sub o singură platformă.

Ca de obicei, am depășit granițele development-ului. Am oferit support și din punct de vedere tehnic am oferit consultanță și sprijin pe întreg parcursul parteneriatului. De la bun început ne-am dorit să înțelegem cu adevărat business-ul LANCO, precum și întregul proces operativ. Datorită acestei abordări am reușit să aducem în proiect soluțiile optime.

Webshop: www.cladis.eu

Actul întâi: CLADIS

Primul pas în proiect a fost brandul CLADIS. De la bun început am știut că trebuie să luăm o primă mare povară de pe umerii clientului. Având mai multe website-uri în grup, pe platforme distincte, în mai multe limbi, fiecare dintre acestea aveau un login separat. O mare bătaie de cap în ceea ce privește administrarea, în primul rând. Așadar soluția a fost unificarea platformelor sub un singur log in. Fără a sta prea mult să ne felicităm, doar un high-five a fost suficient, am înaintat în implementare. Din acest punct, totul a mers șnur, cum s-ar spune, mai ales că toate proiectele care vor urma pentru client vor fi gestionate din același punct.

Baldwin: 1. Probleme: 0.

Implementarea în sine a fost destul de liniară, chiar dacă proiectul în sine a avut provocările sale. Am setat pentru website-ul CLADIS un sistem multi-storeview și multi-language website, ținând cont pe tot parcursul și de faptul că este prima parte a unui proiect mai amplu. 

O altă soluție implementată menită să gestioneze conținutul legat de produse a fost Akineo. Încă nu aplaudați, prima dată să vă spunem câteva cuvinte despre aceasta. Akeneo este o platformă third-party cu modul Magento 2 care este o soluție de gestionare a datelor legate de produse extrem de bună în ceea ce privește îmbunătățirea activităților comerciale pe mai multe canale. Sistemul stochează toate informațiile cu privire la produse, se generează un category tree, cu totul sincronizate la mai multe magazine Magento. Avantajul acestei soluții? Informațiile sunt centralizate într-un singur loc – și credeți-ne pe cuvânt, pot fi extrem de multe. Un mare bonus aici este că totul poate fi gestionat extrem de ușor, în orice moment, de pe oricare din website-urile grupului.

Baldwin: 2. Probleme: 0. Acum categoric puteți aplauda.

 

Curând vom reveni cu mai multe detalii despre acest proiect amplu pentru LANCO Group. Dacă ar fi să vă recomandăm un motiv pentru care să vă înscrieți la newsletter-ul nostru, acesta ar fi!

 

Ceva de învățat în fiecare zi

Această implementare se potrivește ca o mănușă pentru:

  • Business-uri care doresc să își îmbunătățească magazinul online. Fie că vorbim de mărirea vitezei și a performanței magazinului, îmbunătățirea funcționalităților actuale sau chiar adăugarea de funcționalități noi cu migrarea la Magento 2. 
  • Business-uri care dețin mai multe brand-uri și implicit website-uri care sunt descentralizate și doresc să le unifice sub o singură platformă.

 

Ce facem cel mai bine

Fiecare dintre noi aici la Baldwin suntem dedicați să înțelegem pe deplin business-ul tău înainte de a începe proiectul în sine. Experiența ne-a învățat că nu există scurtături sau rețete sigure când vine vorba de magazine online. Scrie-ne care este visul tău, iar noi vom contribui cu magia noastră tehnică la îndeplinirea lui.

Crezi că vom face echipă bună pentru proiectul tău? Noi suntem convinși!

Suntem ochi și urechi când vine vorba de nevoile tale, mereu la curent cu toate noile tendințe și cu un pas înaintea competiției. Cu noi, proiectul tău va avansa oricât de mult dorești. Spune-ne ce ți-ai propus și te vom ajuta să-ți pui planul în practică – de la A la Z!

Cere o ofertă