Destinată profesioniștilor din industria medicală, MEDIPIM este un magazin online ce conține informații actualizate despre cele mai noi medicamente, produse parafarmaceutice și cosmetice. Platforma centralizează toate produsele pe care le poți găsi într-o farmacie, care necesită îndrumarea unui medic.

Webshop: www.medipim.be

Proiectul

Prin intermediul API-ului, conținutul MEDIPIM poate fi integrat în orice magazine online, site-uri medicale de prezentare, aplicații și diferite programe de specialitate.

MEDIPIM a fost fondat de către patru parteneri: APB, Febelco, MWS și Baldwin, fiind rezultatul multor ore petrecute pe partea de dezvoltare, testare și ajustare a platformei. Platforma a primit acceptul și suportul multor farmaciști și productori din industrie, care au întâmpinat-o cu mult entuziasm.

Este de departe cel mai amplu proiect pe care am lucrat în ultimii ani. A fost necesară multă muncă operațională și împărțirea proiectului pe faze de lucru, care au fost conduse de către echipă noastră, de la concept, până la design, dezvoltare și chiar promovare.

În plus, interfața permite farmaciilor și persoanelor avizate să închidă rețetele medicale existente în baza de date Medipim.

 

 

Crezi că vom face echipă bună pentru proiectul tău? Noi suntem convinși!

Suntem ochi și urechi când vine vorba de nevoile tale, mereu la curent cu toate noile tendințe și cu un pas înaintea competiției. Cu noi, proiectul tău va avansa oricât de mult dorești. Spune-ne ce ți-ai propus și te vom ajuta să-ți pui planul în practică – de la A la Z!

Cere o ofertă