Rottaprint este cea mai mare companie de imprimare flexografică care produce etichete autoadezive și ambalaje flexibile, cu birouri în 3 țări europene. Numele Rottaprint face parte din istoria companiei și evocă procesul tehnologic de imprimare. Echipa a decis că este timpul pentru o nouă identitate a brandului lor. În cadrul acestui proces, ei au cerut echipei Baldwin să ajute cu noul website. Am fost mai mult decât fericiți să îi ajutăm să continue povestea a ceea ce este Rottaprint astăzi, după aproape 30 de ani de experiență.

Webshop: rottaprint.com

„Procesul de rebranding este asul din mânecă pe care îl utilizați atunci când există o inconsistență sau confuzie în domeniul în care activați. Un brand trebuie să existe în mintea clienților, nu în cadrul unei organizații. “

Development


Am stabilit cerințele și funcționalitățile care vor fi implementate pe site-ul web. Echipa Baldwin a ales un design simplu, deoarece prin acesta este cel mai bun mod de a transmite clienților informațiile relevante.
Pagina principală are un amestec din tot ce trebuie să știți despre companie, produse, tehnologii, recenzii și informații de contact.

SEO & Tracking

Livrăm funcționalități SEO și SEA cu fiecare site web lansat, pentru a ne asigura că toate paginile sunt indexate corect de motoarele de căutare.

Am implementat Google Analytics pentru a urmări comportamentul utilizatorilor pe site, Google Tag Manager pentru a implementa cu ușurință evenimentele utilizatorilor, Google și Bing Webmaster Tools pentru a monitoriza performanța organică.

Marketing

După finalizarea dezvoltării site-ului Rottaprint, echipa noastră de marketing s-a asigurat că totul este implementat corect pentru SEO și a continuat anunțurile de rebranding online, pe platformele Social Media.

Activitatea site-ului web a obținut o atenție destul de mare în media, așa că ne-am asigurat că site-ul este ușor de găsit datorită campaniilor de search Google și prezenței pe Social Media.

Crezi că vom face echipă bună pentru proiectul tău? Noi suntem convinși!

Suntem ochi și urechi când vine vorba de nevoile tale, mereu la curent cu toate noile tendințe și cu un pas înaintea competiției. Cu noi, proiectul tău va avansa oricât de mult dorești. Spune-ne ce ți-ai propus și te vom ajuta să-ți pui planul în practică – de la A la Z!

Cere o ofertă