Hainele frumoase, cu o notă de originalitate au fost pasiunea lui Angelique. Ea și-a creat de mică propriile ținute, cu un look vintage, care ulterior au devenit centrul existenței sale. Din inima unui oraș numit Antwerp, ea își conduce propriul magazin de haine, atât fizic cât și online: Seventy One.

Webshop: www.seventyone.be

 

Proiectul

Noi am fost alături de Angelique ca și îndrumători în ceea ce înseamnă un proiect de e-commerce de la A la Z. Am ajutat-o să-și construiască și să își croiască shop-ul online în Magento 1. Deoarece această versiune nu va mai fi sustenabilă din 2020, am decis că este timpul să facem o schimbare. Astfel, am migrat webshopul în Magento 2.

Development

Magento 2.x este foarte diferit de Magento 1.x. De aceea, a fost necesar ca orice modificări personalizate realizate pe vechiul webshop să fie refăcute. Challenge accepted! Migrarea a început cu instalarea unei extensii de la o terță parte. Am realizat setările pentru webshop, am configurat tema, am creat atribute pentru produse/categorii/client și am finalizat prin migrarea propriu-zisă a conținutului.

Am integrat pluginuri și module, precum: Yuki, POS Boost My Shop, Amasty Abandoned carts și Magestore Gift card. Totodată, am integrat în webshop un modul de SEO recent lansat de developerii noștri. Beneficii? Funcționalități de tracking îmbunătățite și o configurare optimă a instrumentelor de marketing.

Tracking și configurări

Deoarece ne place să ne bazăm pe date corecte, am configurat conturile de Google Analytics, Tag Manager și Search Console. Mulțumită modulului de SEO, acum putem implementa funcționalități de tracking îmbunătățite.

Spre deosebire de trackingul standard (care urmărește în special informațiile ce se întâmplă pe pagina de comandă), noi urmărim și felul în în care utilizatorii interacționează cu produsele din webshop. Astfel, am configurat evenimente, precum: impresii ale produselor, click-uri, vizualizări, adăugarea în coș, inițializarea procesului de checkout, tranzacțiile și rambursare.

Lansarea webshopului

Webshopul a fost testat minuțions de echipa noastră, iar ulterior, de client. Atunci când am fost 100% siguri că  funcționează optim și este gata să facă valuri în industria fashion, l-am lansat. Și a fost un real succes!

Crezi că vom face echipă bună pentru proiectul tău? Noi suntem convinși!

Suntem ochi și urechi când vine vorba de nevoile tale, mereu la curent cu toate noile tendințe și cu un pas înaintea competiției. Cu noi, proiectul tău va avansa oricât de mult dorești. Spune-ne ce ți-ai propus și te vom ajuta să-ți pui planul în practică – de la A la Z!

Cere o ofertă