Surprice este un nume important în afacerea cu înghețată. Patiseria lor artizanală, importanța acordată clienților și eleganța produselor sunt avantajele care îi diferențiază pe piață. Surprice își vinde creațiile dulci online. Le-am construit primul magazin online în perioada Magento 1. Apoi, din când în când, le-am reproiectat website-ul. Dar era timpul să trecem la Magento 2. Am fost mai mult decât fericiți să ne implicăm în acest proiect!

Suprice Artisanal patisserie

Upgrade de design

Odată cu mutarea într-un mediu Magento 2, Surprice a văzut oportunitatea de a schimba și o parte a designului. Există elemente noi în magazinul lor online – pe unele dintre acestea le veți recunoaște într-o vizită la gelateria lor. Gândiți-vă de exemplu la tabla de scris sau la grilajul albastru. În plus, folosind fonturi noi, am potrivit și mai mult imaginea.

Caracterul artizanal al Surprice este încă vedeta spectacolului, bineînțeles. Fotografiile de înaltă calitate garantează faptul că vizitatorilor le lasă gura apă văzând creațiile delicioase Surprice. Este aproape ca și cum ai putea să le guști – așa că este inutil să îți spunem că vei tinde să comanzi niște deserturi. Este evident că designul continuă să fie receptiv. Clienți pot cu ușurință să cumpere folosind computerul, telefonul sau tableta.

Noi funcționalități

Una dintre noile funcționalități este guestbook-ul. Clienții gelateriei au acum posibilitatea de a lăsa un mesaj online. În acest fel conving și alte persoane să facă o vizită în locația fizică ori să comande online. Este un mod creativ de a lăsa un review. Putem spune chiar artizanal… la fel ca și deserturile lor!

Îți dorești să încerci înghețata lor delicioasă? Plasează o comandă prin magazinul online user friendly în Magento 2! Sau, și mai bine, vino și gustă la Baldwin. Poți face asta în timp ce discutăm despre cum îți putem crește afacerea. Ia legătura cu noi!

Crezi că vom face echipă bună pentru proiectul tău? Noi suntem convinși!

Suntem ochi și urechi când vine vorba de nevoile tale, mereu la curent cu toate noile tendințe și cu un pas înaintea competiției. Cu noi, proiectul tău va avansa oricât de mult dorești. Spune-ne ce ți-ai propus și te vom ajuta să-ți pui planul în practică – de la A la Z!

Cere o ofertă