Meditech Pharma este atât un partener, cât și un client Baldwin. Meditech creează soluții pentru profesioniștii din domeniul medical, pentru a le ușura viața. Sunt cunoscuți la nivel global pentru roboții lor personalizați din farmacii, care se potrivesc în orice spațiu indiferent de mărime. Compania e încă în creștere la nivel global, motiv pentru care aveau nevoie de un site web adecvat. Ne-am concentrat pe un design nou și pe o ușurință de navigare bazată pe țara din care e accesat site-ul.

WordPress site Meditech

Meditech Pharma este un jucător global, ceea ce înseamnă că trebuie să răspundă mai multor nevoi. Am decis să creăm un site web pentru cele 5 țări în care e cel mai activ: Belgia, Franța, Spania, Australia și Germania. Fiecare limbă are un conținut unic, de la postări de blog la evenimente, astfel încât o persoană din Germania să vadă articole relevante pentru locația sa și nu din Australia, de exemplu. De asemenea, lucrăm cu bannere specifice pentru fiecare țară, pe baza datelor și locației evenimentului.

Meditech este adesea prezent cu propriul stand la mai multe târguri farmaceutice din întreaga lume.

Conținut într-un design aerisit

Cea mai mare provocare pentru noi a fost cantitatea enormă de conținut ce trebuia procesată, combinată cu un termen limită strâns. Meditech avea nevoie ca noul lor site să fie online cât mai curând posibil. A fost o premieră pentru noi să creăm un site web atât de extins în WordPress într-o perioadă atât de scurtă de timp, de 1 lună. În timpul procesului de creație, au existat mai multe solicitări de schimbare, care au sporit cu atât mai mult presiunea. Cu toate acestea, am reușit să adăugăm întreg conținutul într-un design curat, aerisit și ușor de utilizat. Am rămas fideli imaginii de brand a Meditech, folosind alb-negru ca culori primare, cu accente de un verde intens.

Pe paginile produsului, am implementat mai multe imagini animate, care au necesitat timp suplimentar de programare. Am folosit randările create de Johan Soens, designerul Meditech. În afară de randări, există și o mulțime de micro-animații pe site. De exemplu, când treci cu mouse-ul peste butoane sau detalii despre produs, apar informații suplimentare sau modificări de culoare.

Hartă interactivă cu instalațiile active

O altă parte unică a site-ului Meditech este harta interactivă ce arată instalațiile active. Pe acea hartă, poți găsi fiecare farmacist care utilizează o soluție Meditech și ce soluție a instalat în farmacia lui. Există două moduri de a afla aceste informații: fie răsfoind harta, fie derulând lista clienților. Nu a fost utilizat niciun plugin, ceea ce înseamnă că această hartă interactivă este 100% rezultatul codului JavaScript al dezvoltatorilor noștri. Este o integrare perfectă a WordPress și Google Maps, cu un rezultat îngrijit și ușor de utilizat.

Marketing pentru Meditech Pharma

Desigur, munca noastră nu a încetat o dată cu lansarea site-ului Meditech Pharma și am fost alături de partenerul nostru și ulterior, în eforturile lor de marketing digital. De la content marketing și e-mail marketing până la rețele sociale și Google Ads. Am acoperit configurarea Google Analytics, precum și întreaga strategie de promovare pe Google și continuăm să ajustăm pe baza rezultatelor și a indicatorilor pe care îi monitorizăm.

Crezi că vom face echipă bună pentru proiectul tău? Noi suntem convinși!

Suntem ochi și urechi când vine vorba de nevoile tale, mereu la curent cu toate noile tendințe și cu un pas înaintea competiției. Cu noi, proiectul tău va avansa oricât de mult dorești. Spune-ne ce ți-ai propus și te vom ajuta să-ți pui planul în practică – de la A la Z!

Cere o ofertă