Labellov este un magazin online bine cunoscut printre iubitorii de moda high-end. Comercializează  articole de designer preloved, cu focus pe genți. Având clienți din întreaga lume, un site reînnoit era de dorit. Labellov ne-a bătut la ușă pentru a-i muta într-un mediu Magento 2. Și astfel începe povestea Baldwin și Lavellov!

Labellov fashion webshop

Cine e Labellov?

Fiind un nume de încredere în industria revânzării la nivel mondial, Labellov este magazinul online perfect dacă sunteți în căutare de bunuri de lux preloved. Ei cred că viitorul modei este circular, așa că, indiferent dacă doriți să vindeți sau să faceți cumpărături, Labellov este alegerea potrivită. Sustenabilitatea nu a mai fost atât de luxoasă până acum, ca în acest magazin online! În plus, au mai multe magazine pop-up în toată Belgia, precum și un showroom în Anvers.

Labellov trece la Magento 2

Pentru a-și menține serviciul online excelent, Labellov a decis să se mute în mediul Magento 2. Cu această ocazie, a trecut, de asemenea, la un nou sistem ERP, Business Central. Acest sistem este legat de Magento 2 prin intermediul modulului său LS. Iar acest modul sincronizează informațiile despre produse (numele, prețul, stocul …) din sistemul ERP în Magento. În continuare, înfrumusețarea produselor este în mâinile Labellov, deoarece aceștia nu primesc articole vrac. Fiecare vânzător are propriul cod, cu care Labellov creează numerele SKU. De fiecare dată când primesc o comandă, Magento trimite informațiile către sistemul ERP. Acest proces asigură continuitatea unui stoc corect.

Deoarece Labellov vinde la scară mondială, am implementat un convertor valutar în USD. Prețurile sunt afișate în mod normal în euro, deoarece Labellov este o afacere din Anvers. Cu toate acestea, pentru clienții din străinătate, este important să vadă prețurile direct în moneda lor.

In cooperation with …

Magazinul online este conectat și la contul lor MailChimp. Această conexiune asigură plasarea noilor abonați la newsletter în lista de corespondență corectă. Există și posibilitatea de abonare la un anumit brand, precum Delvaux sau Chanel, pentru a primi informații despre noile articole.

Pentru chat utilizează Trengo, acesta le permite vizitatorilor să pună întrebări chiar în timp ce fac cumpărături. Plățile sunt procesate cu Mollie, în timp ce Sendcloud se ocupă de procesul de livrare. Acestea asigură confirmarea și e-mailurile „trimise” și în plus oferă codurile track & trace.

Vrei să începi un parteneriat cu noi? Am fi bucuroși să vă ajutăm să vă dezvoltați afacerea. Contactați-ne acum!

Crezi că vom face echipă bună pentru proiectul tău? Noi suntem convinși!

Suntem ochi și urechi când vine vorba de nevoile tale, mereu la curent cu toate noile tendințe și cu un pas înaintea competiției. Cu noi, proiectul tău va avansa oricât de mult dorești. Spune-ne ce ți-ai propus și te vom ajuta să-ți pui planul în practică – de la A la Z!

Cere o ofertă