Marechal este un webshop ce vinde consumabile pentru școli, companii sau chiar persoane fizice: hârtie, carton, materiale didactice, produse pentru curățenie etc. Este apreciat de clienți mulțumită produselor non-toxice și își desfășoară activitatea atât în mediul online, cât și offline.

Magazin online: www.marechal.shop

 

Proprietarii afacerii aveau nevoie de un magazin online cu un design simplu și accesibil pentru consumatori. Publicul țintă este reprezentat cu precădere de școli, profesori și persoane fizice. Conturile de utilizatori pentru școli aveau nevoie de o funcționalitate specială, care să permită gestionarea comenzilor realizate de către profesori.

Portfolio - Marechal

Design și dezvoltare

Totul a început cu o întâlnire de briefing pentru dezvoltarea proiectului, ce ne-a oferit toate informațiile de care aveam nevoie pentru a începe să lucrăm la webshop. După ce am stabilit care sunt cerințele de proiect, echipa noastră de designeri a creat wireframe-urile. Având totul planificat în amănunt, etapa de dezvoltare a decurs natural. Echipa de marketing s-a asigurat că funcționalitățile  SEO anterior documentate într-un checklist au fost corect implementate.

Utilizare și urmărire

Cei mai importanți pași pe care îi facem înainte de lansarea unui magazin online sunt funcționalitățile SEO și SEA. Ne-am asigurat că Marechal este perfect indexat de motoarele de căutare, iar datele colectate sunt corecte și reprezentative. Astfel, am configurat instrumente precum Google și Bing Webmaster Tools, Google Analytics și Google Tag Manager.

Lansarea siteului

Înainte de lansare, ne-am asigurat că totul a fost testat de echipa noastră și de către client deopotrivă. Site-ul este creat în Magento 2, care întâmpină perfect nevoile unui webshop. Panoul de administrare este ușor de urmărit și include toate funcționalitățile necesare pentru comerțul electronic.

Crezi că vom face echipă bună pentru proiectul tău? Noi suntem convinși!

Suntem ochi și urechi când vine vorba de nevoile tale, mereu la curent cu toate noile tendințe și cu un pas înaintea competiției. Cu noi, proiectul tău va avansa oricât de mult dorești. Spune-ne ce ți-ai propus și te vom ajuta să-ți pui planul în practică – de la A la Z!

Cere o ofertă