Out at Home este o companie belgiană specializată în vânzarea de piscine și spa-uri. Compania a lansat deja un magazin web Magento pentru a oferi și alte produse pentru tot felul de activități în aer liber, altele decât piscinele. Pentru extinderea în afara Belgiei, era momentul pentru o upgradare a magazinului online. Iată de ce au apelat la ajutorul și expertiza Baldwin.

Magento 2 webshop Out at Home

Un termen limită presant pentru lansarea magazinului online

Out at Home oferă o varietate de produse: de la piscine și spa-uri, la grătare și sere. Deoarece se ocupă în principal de produse de grădină, acest magazin are o activitate cu caracter sezonier. Compania a venit la noi cu termene limită strânse, ceea ce a făcut ca proiectul să fie o adevărată provocare. Noul domeniu trebuia să fie lansat la timp pentru ca paginile magazinului online să înceapă să se claseze în Google. Cu această lansare rapidă, magazinul web a reușit să obțină un punctaj optim în ceea ce privește SEO la timp pentru sezonul de vânzări.

Prin buna cooperare între toate părțile implicate și prin întâlniri săptămânale, am făcut posibilă respectarea termenelor limită. Am reușit să punem în funcțiune noul magazin online în doar trei săptămâni! Toate funcționalitățile de bază ale magazinului web sunt acum în funcțiune, ceea ce ne oferă posibilitatea de a face îmbunătățiri ulterioare.

Schimbarea numelui de domeniu

Versiunea anterioară a magazinului web Magento al Out at Home putea fi găsită sub un domeniu .be. Însă, deoarece compania dorește să se extindă în afara Belgiei, a fost necesară o schimbare la un domeniu .com. Totuși, vechiul magazin web este în continuare activ pentru a genera vânzări în Belgia. În viitorul apropiat, vom pune la punct redirecționările 301 necesare, iar numele de domeniu .be va fi dezactivat.

Temele Hyvä pentru Magento 2

Out at Home a fost, pe lângă Lochting, primul proiect pentru care a fost implementat Hyvä Themes. Hyvä Themes suprascrie frontend-ul Magento 2. Prin utilizarea Hyvä Themes, e posibilă dezvoltarea unui magazin online Magento 2 mai rapid și cu un buget mai mic. De asemenea, programatorii noștri frontend au fost stimulați în mod pozitiv prin înlocuirea layout-ului Magento.

Funcționalitățile magazinului online

Magento 2 Page Builder

Page Builder este o extensie Magento pentru crearea de pagini CMS prin glisarea și plasarea elementelor predefinite. Pentru Out at Home, am folosit din plin Page Builder. Astfel, nu a fost nevoie de elemente widget, ceea ce a accelerat procesul.

Conectarea sistemului de gestionare a stocurilor

Programatorii noștri au implementat sistemul de gestionare a stocurilor Picqer. Integrarea dintre Magento și Picqer sincronizează automat stocul între magazinul online și sistemul de depozitare. În plus, magazinul trimite automat comenzile către Picqer. Sistemul de gestionare a stocurilor ține evidența inventarului de la Out at Home. În cazul în care clientul cumpără ceva, Picqer este responsabil pentru împachetarea și trimiterea comenzii.

Formular de contact și chat live

Webshop-ul este dotat cu un formular de contact și o funcție de chat live. LiveAgent a fost integrat în magazinul online în acest scop, pentru a reuni ambele sisteme într-un singur cont.

Un magazin online Magento în timp record

Suntem foarte mândri de rezultatul acestei colaborări. În cel mai scurt timp, Out at Home are un nou shop online, care este gata să se impună la nivel internațional în acest sezon estival. În plus, magazinul web are o viteză optimă, ceea ce duce la o experiență de cumpărare și mai plăcută. Google ține cont și de aceast factor atunci când clasifică un website.

Ești și tu în căutarea unui webshop Magento care să obțină performanțe bune și să permită companiei tale să se dezvolte la nivel internațional? Împărtășește-ne planurile tale prin intermediul formularului de contact!

Crezi că vom face echipă bună pentru proiectul tău? Noi suntem convinși!

Suntem ochi și urechi când vine vorba de nevoile tale, mereu la curent cu toate noile tendințe și cu un pas înaintea competiției. Cu noi, proiectul tău va avansa oricât de mult dorești. Spune-ne ce ți-ai propus și te vom ajuta să-ți pui planul în practică – de la A la Z!

Cere o ofertă