Imediat de la lansarea Magento 2, echipa noastră a început să învețe și să testeze funcționalitățile noii platforme. Iată că, la nu foarte mult timp după aceea, am lansat și primul nostru magazin online pe Magento 2: cu mândrie, vă prezentăm Skribis.

Webshop: www.skribis.be

Skribis este o platformă digitală ce găzduiește cărți, reviste, cataloage, precum și alte publicații similare. Autorii au posibilitatea să publice și să distribuie manuscrise, fără să apeleze la o editură. Skribis oferă, de asemenea, servicii complete către utilizatorii lor, indiferent de domeniul de expertiză al acestora. Design grafic, vânzări online, soluții tipografice sau distribuție, toate acestea se află în oferta magazinului online Skribis.

Proiectul

Implicarea noastră a fost de la A-Z, atât creativ, cât și tehnic. Am lucrat pe partea de marketing online, design și dezvoltare de webshop. Rezultatul este un magazin online intuitiv, ce pune accent pe experiența de navigare a utilizatorului, unde serviciile oferite sunt în centrul atenției. Ne mândrim cu un webshop inovator, pionier în câmpul serviciilor digitale de publicare.

Pe partea de design, pe lângă modul în care arată webshop-ul, echipa noastră a creat și identitatea vizuală a companiei, alături de logo-ul acesteia.

De ce Magento 2?

Comparată cu predecesorii săi, platforma oferă funcționalități ce îmbunătățesc considerabil modul de lucru. Magento 2 aduce un design modern interfeței de administrare, fiind mult mai prietenoasă decât Magento 1. Această schimbare simplifică acțiuni precum adăugarea și ajustarea atributelor de produs și permite specificarea atributelor care pot fi incluse în criteriile de filtrare ale produselor. Astfel, administratorii sau content managerii magazinelor online pot învăța mult mai ușor cum se utilizează platforma.

Cu siguranță, Magento 2 reduce timpul de dezvoltare așadar suntem foarte entuziasmați de ea, din acest punct de vedere. Și clienții noștri deopotrivă 🙂

Crezi că vom face echipă bună pentru proiectul tău? Noi suntem convinși!

Suntem ochi și urechi când vine vorba de nevoile tale, mereu la curent cu toate noile tendințe și cu un pas înaintea competiției. Cu noi, proiectul tău va avansa oricât de mult dorești. Spune-ne ce ți-ai propus și te vom ajuta să-ți pui planul în practică – de la A la Z!

Cere o ofertă