TVSerieshop.be este magazinul online pe care trebuie să-l vizitezi când dorești să cumperi DVD-uri cu filme, oriunde în Belgia, Olanda sau Luxemburg.

Webshop: www.tvserieshop.be

Proiectul

Pe site sunt disponibile 47.000 de produse. Acestea au fost încărcate pe website de echipa noastră în 17 ore. Webshop-ul este sincronizat cu software-ul de management al vânzătorului, astfel încât orice schimbare care are loc în ceea ce privește stocul sau detaliile despre acesta, vor fi actualizate automat.

A fost un proiect important pentru noi, ce a necesitat multă muncă de dezvoltare web. Unul din plugin-urile pe care le-am instalat permite setarea de prețuri foarte specifice, spre deosebire de cele standard. Spre exemplu, TV Serieshop au grupat anumite DVD-uri aparținând aceluiași studio de film și oferă un preț redus pentru fiecare două produse cumpărate.

Am implementat Sisow pentru procesarea plăților și Bpost pentru logistică.

Crezi că vom face echipă bună pentru proiectul tău? Noi suntem convinși!

Suntem ochi și urechi când vine vorba de nevoile tale, mereu la curent cu toate noile tendințe și cu un pas înaintea competiției. Cu noi, proiectul tău va avansa oricât de mult dorești. Spune-ne ce ți-ai propus și te vom ajuta să-ți pui planul în practică – de la A la Z!

Cere o ofertă