Farmaciile online au devenit tot mai importante în ultimii ani datorită comodității și accesibilității lor. De aceea, farmaciile tradiționale transformă din ce în ce mai mult afacerile pentru a fi mai accesibile și în mediul online. Prin webshopul său, www.apotheek-online.be oferă sfaturi profesionale și vinde o gamă de peste 40.000 de produse, de la 350 de branduri diferite.

Am intervenit cu un upgrade de Magento și împrospătare a interfeței webshopului. Rezultatele obținute sunt:

  • O experiență mai bună pentru utilizatori
  • Accesibilitate îmbunătățită
  • Creștere în indexarea și clasamentul mai bun în rezultatele organice de căutare.

Magento upgrade

Apotheek Online a beneficiat de asistența noastră în actualizarea la cea mai recentă versiune a platformei Magento. Actualizările regulate sunt importante din mai multe motive, printre care:

Securitate: actualizarea la cea mai recentă versiune asigură că magazinul online utilizează cele mai avansate funcționalități de securitate și este protejat în mod optim împotriva comportamentului malicios.

Performanță: actualizarea la cea mai recentă versiune poate îmbunătăți viteza și performanța generală, ceea ce duce la o experiență mai bună a utilizatorilor și creșterea vânzărilor.

Soluționarea erorilor: actualizarea la cea mai recentă versiune a platformei Magento îmbunătățește stabilitatea și fiabilitatea magazinului online.

Noi funcționalități: acum, clientul nostru are acces la cele mai noi funcționalități și poate beneficia de ele pentru a îmbunătăți magazinul online.

Implementarea temei Hyvä

În ultimii ani, ecosistemul Magento a înregistrat progrese semnificative, odată cu introducerea diverselor teme menite să îmbunătățească performanța și experiența utilizatorilor în magazinele online. Printre acestea, tema Hyvä pentru Magento 2 a devenit un competitor de top, revoluționând procesul de construire și gestionare a magazinelor online.

Suntem atât de convinși de această soluție, încât am valorificat caracteristicile sale pentru Apotheek Online. Și nu regretăm deloc.

Îmbunătățiri masive în ceea ce privește viteza site-ului

Viteza paginii este crucială pentru magazinele online, deoarece afectează direct experiența utilizatorului și poate avea un impact semnificativ asupra succesului afacerii.

Atunci când paginile magazinului online se încarcă rapid, clienții sunt mai predispuși să rămână pe site și să efectueze achiziții. În schimb, paginile care se încarcă încet pot frustra utilizatorii și îi pot determina să renunțe la coșul de cumpărături, ceea ce duce la pierderea vânzărilor și a veniturilor pentru afacere. De fapt, cercetările arată că chiar și o întârziere de o secundă în timpul de încărcare a paginii poate duce la o reducere de 7% a conversiilor.

În plus, viteza paginii joacă și un rol în optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO). Motoarele de căutare precum Google consideră viteza paginii ca factor de clasificare, ceea ce înseamnă că paginile care se încarcă mai rapid pot îmbunătăți vizibilitatea magazinului online în rezultatele căutărilor și, în final, pot genera mai mult trafic către site.

Iată un exemplu al îmbunătățirii semnificative pe care upgrade-ul și tema Hyvä le-au adus magazinului.

Performanță desktop – Homepage

Înainte

După

Google Tag Manager pentru date concrete

Urmărirea activității magazinului online prin intermediul Google Tag Manager este crucială pentru orice afacere cu un magazin online. Acest instrument puternic ne permite să colectăm date valoroase despre comportamentul clienților, cum ar fi produsele pe care le vizualizează, le adaugă în coș sau le achiziționează. Prin urmare, ne-am asigurat că urmărirea pentru client este în regulă, configurând conturile Google Analytics și Google Tag Manager.

Prin analizarea performanței magazinului online, oricine poate identifica aspecte care necesită îmbunătățiri, cum ar fi paginile care trebuie optimize, produsele care trebuie promovate mai eficient sau procesele de finalizare a achiziției care trebuie simplificate.

Crezi că vom face echipă bună pentru proiectul tău? Noi suntem convinși!

Suntem ochi și urechi când vine vorba de nevoile tale, mereu la curent cu toate noile tendințe și cu un pas înaintea competiției. Cu noi, proiectul tău va avansa oricât de mult dorești. Spune-ne ce ți-ai propus și te vom ajuta să-ți pui planul în practică – de la A la Z!

Cere o ofertă