Ortoshop este un site de comerț electronic ce se concentrează pe livrarea de produse ortopedice precum: încălțăminte, proteze, bandaje, produse ortopedice pentru mobilitate și deplasare etc. Compania este recunoscută de toate fondurile de asigurări de sănătate din Belgia responsabile cu procesul administrativ de rambursare.

Magazin online: www.orthoshop.be

Colaborarea noastră a început cu un briefing pentru dezvoltare, realizat cu scopul de a stabili toate cerințele pe care proprietarii afacerii le doreau pentru magazinul lor online. Am stabilit că acesta va integra anumite funcționalități specifice, îmbinate cu un design atractiv.

Crearea wireframe-urilor

Aici, la Baldwin, realizăm wireframe-uri înainte de a începe să lucrăm la design. Am lucrat la layout-uri ținând cont de modul în reprezentanții business-ului doreau ca utilizatorii să lucreze cu informațiile din webshop. Fiecare pagină în parte a fost creată în funcție de acest lucru.

Design

Atunci când ne raportăm la design, putem spune cu certitudine că o planificare atentă generează o cursivitate în lucru. Design-ul site-ului este responsi, intuitiv și plăcut ochiului, chiar și de pe dispozitivele mobile. Prin includerea de imagini de înaltă calitate în conținut am reușit să oferim acestui magazin online o interfață curată, ce evidențiază optim beneficiile business-ului și produsele comercializate.

Dezvoltare

Știam exact cum ar trebui să arate fiecare pagină în parte și care erau funcționalitățile pe care clientul dorea să le implementeze pe site. Am creat acest magazin online în Magento 2, conform planificării prealabile.

Lansarea site-ului

Înainte de lansare ne-am asigurat că totul a fost testat atât de client, cât și de echipa noastră. Am verificat apoi dacă funcționalitățile SEO și fluxurile acțiunilor de shopping sunt implementate corect. Campaniile de publicitate online au fost pregătite premergător și activate odată cu lansarea site-ului.

Crezi că vom face echipă bună pentru proiectul tău? Noi suntem convinși!

Suntem ochi și urechi când vine vorba de nevoile tale, mereu la curent cu toate noile tendințe și cu un pas înaintea competiției. Cu noi, proiectul tău va avansa oricât de mult dorești. Spune-ne ce ți-ai propus și te vom ajuta să-ți pui planul în practică – de la A la Z!

Cere o ofertă