Cum poți să obții mai mult din magazinul tău online

Joel Anderson, CEO Walmart, spunea că nu poți crea un website și să aștepți ca oamenii să se grăbească să îl viziteze. Acest proces nu este niciodată simplu, fie că ne raportăm la o abordare online sau offline. Lansarea unui webshop atractiv este un început bun. Totuși, pentru ca succesul să fie asigurat, ai nevoie de o strategie de marketing. Iar noi te putem ajuta să obții mai mult din magazinul tău online.

Echipa noastră de marketing te ajută să stabilești care este mixul de marketing ideal pentru afacerea ta. Există două modalități prin care poți stimula vânzările din magazinul tău online:

  • Generare de trafic spre site
  • Creșterea conversiilor

Pentru a determina care este abordarea optimă pentru site-ul tău e-commerce, începem prin a analiza eforturile de marketing realizate de tine și de competitorii tăi:

1. Ce obiective ai stabilit?

2. Ce trafic ai pe site-ul tău?

3. Care este comportamentul online al consumatorului tău?

4. Cine sunt competitorii tăi și cum se comportă în mediul online?

5. Care sunt bunele practici din industrie care îți pot servi drept sursă de inspirație?

În funcție de această analiză și bugetul pe care ești dispus să îl investești, noi definim care sunt cele mai eficiente canale pe care le poți utiliza pentru a-ți îndeplini obiectivele, prin crearea unei strategii digitale.

Datele obținute în campaniile de advertising online sunt mult mai specifice decât cele obținute din campaniile tradiționale. Ele ne permit să analizăm rezultatele în timp real, să optimizăm campaniile și experiența oferită în magazinul tău online. Astfel, reușim să optimizăm constant conținutul livrat, pentru ca acesta să fie relevant pentru utilizatori.

Iată cu ce servicii de promovare online îți putem fi de folos:

Publicitate în căutarea plătită

Licitarea pe termeni relevanți de căutare îți permite să ajungi la oamenii care sunt în căutarea produselor sau serviciilor pe care le oferi. Iar dacă audiența business-ului tău îți permite, putem folosi Google Shopping Ads. *Atenție: acest tip de campanie nu este disponibilă pentru audiența din România.

Publicitate Display & YouTube

Bannerele și conținutul video îți permit să ajungi la potențiali clienți prin anunțuri atractive din punct de vedere vizual.

Publicitate în Social Media

Rețelele sociale sunt canalele ideale pentru a-ți face cunoscut brandul și pentru a informa audiența cu privire la produsele sau serviciile pe care le oferi. Reclamele pe Facebook, Instagram și Twitter îți permit să ajungi la audiențe specifice, care manifestă interes pentru business-ul tău.

Remarketing

Prin intermediul campaniilor de remarketing realizate pe Google sau Facebook poți îndemna audiențele vechi să îți viziteze webshopul.

E-mail Marketing

Îți putem oferi suport în realizarea și trimiterea de newslettere către baza ta de contacte. Te ajutăm să informezi clienții cu privire la reduceri și produse noi.

Blog

Inspirăm vizitatorii cu articole de blog, testimoniale și recenzii. Ulterior, le promovăm în social media pentru a ajunge la audiențele interesate de produsele și serviciile tale.

Crezi că vom face echipă bună pentru proiectul tău? Noi suntem convinși!

Suntem ochi și urechi când vine vorba de nevoile tale, mereu la curent cu toate noile tendințe și cu un pas înaintea competiției. Cu noi, proiectul tău va avansa oricât de mult dorești. Spune-ne ce ți-ai propus și te vom ajuta să-ți pui planul în practică – de la A la Z!

Cere o ofertă