Parteneriat între Baldwin și Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Belgiană

Suntem bucuroși să anunțăm  parteneriatul dintre Baldwin și Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Belgiană (BEROCC). Începând de luna aceasta, suntem parte a unei rețele ce contribuie la crearea unui mediu de afaceri mai bun, atât în Belgia, cât și în România. Parteneriatul nostru poate fi definit în doar câteva sintagme ca o abordare proaspătă, compusă din comunități pasionate și legături strategice puternice.

Următorul eveniment: The Belgian Week

A șasea ediție a săptămânii belgiene va avea loc în perioada 22-25 aprilie, la Hotel Crowne Plaza din București. Evenimentul din acest an este dedicat în totalitate afacerilor imobiliare belgiene din România.

Întrucât multiple companii au contribuții proeminente pe piața românească prin dezvoltarea de proiecte imobiliare, este momentul oportun ca acestea să fie aduse în centrul atenției.

La eveniment vor participa toate segmentele implicate pe această piață: potențiali cumpărători sau chiriași, constructori, dezvoltatori de proiecte imobiliare, furnizori de materiale de construcție, designeri interiori, arhitecți și nu numai.

Evenimentul își propune să ofere un schimb de informații referitoare la piața imobiliară din România, dar totodată, să arate caracteristici cheie ale dezvoltatorilor imobiliari belgieni.

Program:

  • Duminică, 22 aprilie: lansarea evenimentului printr-un brunch cu delicii culinare belgiene;
  • Luni, 23 aprilie: conferințe de zi tematice, urmate de un eveniment de networking organizat cu participarea Clubului Internațional de Afaceri;
  • Marți, 24 aprilie: conferințe tematice, urmate seara de către un bufet belgian, organizat de Ambasada Belgiei în România;
  • Miercuri, 25 aprilie: conferințe tematice, urmate de tradiționala gală. Invitat special anul acesta va fi Flaviu Teodorescu.

Workshopuri, seminarii cu tematică, sesiuni de networking, facilități pentru stabilirea de întâlniri și numeroase alte surprize, toate acestea vor avea loc la Belgian Week.

La eveniment vor participa ambasadorul Belgiei și echipa acestuia, dar și reprezentanți ai unor organizații precum: Invest-Export Brussels, FIT și AWEX.

Crezi că vom face echipă bună pentru proiectul tău? Noi suntem convinși!

Suntem ochi și urechi când vine vorba de nevoile tale, mereu la curent cu toate noile tendințe și cu un pas înaintea competiției. Cu noi, proiectul tău va avansa oricât de mult dorești. Spune-ne ce ți-ai propus și te vom ajuta să-ți pui planul în practică – de la A la Z!

Cere o ofertă