Teambuilding cu Baldwin [2018]

Imediat după sărbătorile de iarnă, echipa Baldwin a participat la un teambuilding de excepție. Rezultatul: un spirit de echipă nemaipomenit și nenumărate amintiri de neuitat. Citește mai multe despre experiența noastră și aruncă o privire peste after movie; asta dacă vrei să pătrunzi în universul nostru, a.k.a. “Baldwinverse”.

Două birouri – un singur teambuilding

Ora 5 dimineața, vineri, ianuarie. Echipa din Belgia și-a dat întâlnire la birou pentru a porni împreună spre aeroport. Vremea rece nu ne strică bună dispoziție. Suntem încântați să ne întâlnim cu toți colegii din România, care vor călători cu autobuzul până la locația secretă. Unicul indiciu pe care îl aveam era că ne deplasăm spre munții din apopierea localității Sibiel.

Ajunși la locație, ne-am întâlnit cu colegii din România. Îmbrățișările și discuțiile ne-au fost întrerupte de niște persoane pe care nu le cunoșteam. CEO-ul nostru a angajat o companie specializată în teambuildinguri, ce a conceput un pachet de activități pentru noi.

Totul a început cu un joc de tipul meet-and-greet, ce impunea să adunăm informații despre colegii noștri. Așa am aflat cine a mers cel mai mult pe jos, cine are un câine, cine este vegetarian, cine urăște pizaa (Say what?!?) și nu numai. A fost o modalitate excelentă de a sparge gheața și de a ajunge să ne cunoaștem mai bine.

Bună dimineața!

După un mic dejun copios, am început ziua cu o activitate menită să ne energizeze. Este greu de explicat, dar practic am alergat în cercuri fără a ne putea opri din râs. 🙂

Acum a venit timpul să descoperim cum lucrăm în echipe. Să construim blocuri din lemne a fost o provocare în termeni de coordonare și comunicare. Mersul pe un A-frame a fost despre strategie și instrucțiuni clar formulate. Totul a fost urmat de un challenge de viteză și agilitate realizat cu ajutorul unor mingi de tenis. Urmărește acest aftermovie pentru a afla mai multe despre activitățile la care am participat.

Pierduți în Transilvania

Imediat după micul dejun, am început activitatea planificată pentru duminică:”Pierduți în Transilvania”. Ne-am separat în două echipe pentru a lucra la provocările pe care rătăcirea într-o pădure ni le-a rezervat. Unii dintre noi am construit rachete, alții sănii care să ne ajute să străbatem aleileînzăpezite ale pădurii.

După ce am finalizat pregătirile, ne-am pus creațiile la încercare. Firește că am transformat totul într-o competiție, motiv pentru care toți ne-am străduit să fim câștigători.

Odată ajunși la niște torțe de foc care marcau linia de finish, a venit timpul să punem în aplicare semnalul de foc. Am improvizat rachete cu ajutorul unor sticle de plastic, pe care le-am umplut cu un mix secret de ingrediente pentru a crea presiune. Cea care urma să zboare cel mai sus era denumită câștigătoare.

Nu toate au zburat în direcția corectă, dar exercițiul ne-a antrenat toți mușchii feței. Am finalizat activitățile de după amiază cu o bătaie cu bulgări de zăpadă și niște săniuș. Am avut noroc să ne putem încălzi mâinile reci la șemiuneul din hotel.

Baldwin Teambuilding 2018

Afterparty

Cina copioasă abundentă în desert a fost urmată de un karaoke party, prilej cu care am descoperit noi talente: de la Toto la Limp Bizkit, Taylor Swift și MC Hammer, The Spice Girls și Oasis. Nu a existat stil muzical pe care să nu îl fi adoptat echipa noastră de soliști.

A fost activitatea perfectă pentru a marca finalizarea unui teambuilding grozav.

Ești inspirat de vibe-ul echipei noastre? Aruncă o privire peste joburile noastre sau trimite-ne CV-ul tău. La Baldwin, suntem mereu în căutare de noi talente. 

Crezi că vom face echipă bună pentru proiectul tău? Noi suntem convinși!

Suntem ochi și urechi când vine vorba de nevoile tale, mereu la curent cu toate noile tendințe și cu un pas înaintea competiției. Cu noi, proiectul tău va avansa oricât de mult dorești. Spune-ne ce ți-ai propus și te vom ajuta să-ți pui planul în practică – de la A la Z!

Cere o ofertă